کد خبر: 3472864
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۳

برگزاری دوره «تربیت معلم قرآن» ویژه مقطع پیش دبستانی در اراک

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول دارالقرآن اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان مرکزی از برگزاری دوره «تربیت معلم قرآن» ویژه مقطع پیش دبستانی در اراک خبر داد.

به‌ گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، حجت‌الاسلام محمدرضا شفیعی مسئول دارالقرآن تبلیغات اسلامی استان مرکزی، امروز، 15 بهمن در افتتاحیه دوره آموزشی طرح تربیت معلم قرآن پیش دبستانی که به همت دارالقرآن استان در تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: یکی از مهمترین برنامه‌های قرآنی که در دارالقرآن صورت می‌گیرد تربیت نیروهای جوان و کار آزموده جهت تربیت کودکان و نوجوانان در دوره‌های مختلف قرآنی است.
وی فعالیت قرآنی در عرصه پیش دبستانی را یکی از واجبات خواند و بر ضرورت به روز کردن اطلاعات تمامی مربیان این حوزه در دارالقرآن‌های مختلف اعم از تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش و ... تأکید کرد.
حجت‌الاسلام شفیعی بابیان اینکه سن خردسالی و پیش دبستانی یکی از بهترین سنین برای فراگیری مبانی علوم در بخش‌های مختلف است، افزود: دشمن با برنامه‌ریزی‌های انجام داده طرح عملیاتی خود را ویژه کودکان قبل از دبستان اجرایی می‌کند، آنچه در سنین در اذهان شکل بگیرد همیشه ماندگار خواهد بود.
وی ادامه داد: دارالقرآن یکی برنامه‌های خود را بر تربیت کودکان پیش دبستانی متمرکز کرده است و قصد دارد با هدایت آنان در این مسیر به نشر مضامین قرآنی کمک کند، دارالقرآن استان مرکزی در این حوزه احساس نیاز کرده و با توجه به اینکه دوره‌های تربیت معلم قرآن پیش دبستانی را در سال‌های قبل نیز انجام داده به صورت مستمر پیگیری کرده است.
حجت‌الاسلام شفیعی با اشاره به برگزاری دوره تربیت معلم قرآن پیش دبستانی گفت: این دوره از صبح امروز، پنج‌شنبه، 15 بهمن با حضور استاد همتی، از اساتید قرآنی فعال در حوزه کودک و نوجوان آغاز شده و تا عصر فردا، 16 همین ماه ادامه دارد.
وی از برگزاری 25 دوره تربیت معلم قرآن در رشته‌های مختلف در استان خبر داد و گفت: مهمترین بخش فعالیتی ما در حوزه تربیت معلم قرآنی پیش دبستانی تعریف می‌شود که امروز این دوره با حضور 40 نفر از خواهران جامعه قرآنی فعال در دارالقرآن آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی و ... برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام شفیعی در پایان به برگزاری 14 دوره تربیت معلم قرآن در رشته‌های روخوانی و روان‌خوانی در استان اشاره کرد و افزود: در هریک از دوره‌ها 27 نفر حضور دارند که اطلاعات کامل‌تر متعاقباً اعلام خواهد شد.
captcha