کد خبر: 3473271
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵

کرامت بخشیدن به انسان، هدف متعالی انقلاب اسلامی است

گروه اجتماعی: استاندار سیستان و بلوچستان گفت: انقلاب اسلامی برخاسته از ایمان، اراده و اتحاد مردم بوده و کرامت بخشیدن به انسان از اهداف متعالی این انقلاب است؛ بنابراین با هرگونه بی‌مهری مخالف است، اما برای دشمنان اسلام و انسانیت، پاسخی کوبنده خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، علی‌اوسط هاشمی، استاندار سیستان و بلوچستان امروز، شنبه 17 بهمن‌ماه در دیدار با هنرمندان و اصحاب رسانه، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران از جمله ارکان اساسی استراتژی جهان به شمار می‌رود و همه دنیا نیز به این امر باور دارند.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: جمهوری اسلامی توانست با گفتمانی از جنس فرهنگ و با بهره‌گیری از نیروی منطق و ایمان، صاحبان قدرت را با خود همراه ساخته و بر همه گزینه‌های روی میز آنان غلبه کند.
وی افزود: انقلاب اسلامی برخاسته از ایمان، اراده و اتحاد مردم بوده و کرامت بخشیدن به انسان از اهداف متعالی این انقلاب است؛ بنابراین با هرگونه بی‌مهری مخالف است، اما برای دشمنان اسلام و انسانیت، پاسخی کوبنده خواهد داشت.
هاشمی در ادامه با اشاره به اهمیت حضور مردم در انتخابات، اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی، رأی مردم دارای ارزش بسیار والایی است و همه آحاد ملت باید بدانند که رأی آنان بدون هیچ تبعیض و تفاوتی، خریدار دارد.
وی همچنین با دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی 22 بهمن، گفت: حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، سرمایه ماندگار کشور است؛ تمام ظرفیت‌های مردمی باید در این روز پای کار بیایند و آمادگی خود را برای هفتم اسفند که روز انتخابات است، اعلام کنند.
هاشمی در پایان با بیان اینکه دولت تدبیر و امید نگاه ویژه‌ای به استان سیستان و بلوچستان دارد، اظهار کرد: نگاه امروز به استان، نگاه محرومیت و امنیتی نیست، بلکه نگاه توسعه است؛ آورده‌های دو سال اخیر استان در بخش‌های مختلف علی‌رغم همه تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی، بسیار چشمگیر بوده است.
captcha