کد خبر: 3473581
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۲

یادواره 5 شهید روستای گُل‌گُل پل‌دختر برگزار شد

گروه اجتماعی: به‌مناسبت گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی، یادواره پنج شهید روستای گُل‌گُل شهرستان پل‌دختر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین بیرانوند، مسئول دفتر امام‌جمعه پل‌دختر شام‌گاه شنبه، 17 بهمن‌ماه در یادواره پنج شهید روستای گُل‌گُل این شهرستان، گفت: شهدا چراغ راه ما هستند و امنیت و آسایش را برای ما به ارمغان آوردند، ما هم باید راه آن‌ها را ادامه دهیم و این را در عمل ثابت کنیم.
وی با اشاره به تهدیدات جنگ نرم افزود: باید با هوشیاری و بصیرت در مقابل تهدیدات و جنگ نرم دشمن بایستیم و با تبعیت محض از ولایت فقیه تهدیدات دشمن را خنثی کنیم.
بیرانوند با اشاره به این‌که دشمن به این نتیجه رسیده است که با جنگ سخت نمی‌تواند به هدف شوم خود برسد، ادامه داد: استکبار جهانی با هدف قرار دادن جوانان ما و ذهن آن‌ها با استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای، به‌دنبال رسیدن به اهداف شوم خود است که ما باید با برنامه‌ریزی صحیح و داشتن برنامه در این زمینه، جلوی راه آن‌ها را سد کرده و جوانان را از کمین آن‌ها برهانیم.
یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از صبر و استقامت خانواده‌های شهدا تجلیل شد.
captcha