کد خبر: 3474171
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۸

شرکت دو نماینده از قزوین در مسابقات «مُدهامَتان روستایی»

گروه فعالیت‌های قرآنی: دو نماینده از استان قزوین در اولین دوره مسابقات قرآن مدهامتان روستایی که طی روزهای 21 تا 23 بهمن‌ماه برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، اولین دوره مسابقات قرآن مدهامتان روستایی در روستای روتان استان هرمزگان از 21 تا 23 بهمن‌ماه به مدت سه روز برگزار می‌شود.

این مسابقات برای اولین بار در کشور و با حضور دو نماینده از هر استان در دو رشته حفظ 20 جزء و قرائت برگزار می‌شود که از استان قزوین نیز مهرداد خلیلی در رشته حفظ 20 جزء و امیر کاکاوند در رشته قرائت در این مسابقات شرکت می‌کنند.

در حاشیه این مسابقات، دو رشته حفظ پنج جزء ویژه بانوان استان هرمزگان و حفظ سه جزء ویژه افراد بومی شهرستان سیریک برگزار می‌شود و مراسم اختتامیه این مسابقات نیز روز جمعه و بعد از نماز مغرب و عشاء در روستای روتان و با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.
captcha