کد خبر: 3474434
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۳
حقیقی:

شعر، هنری ماندگار در صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی است

گروه هنر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: شعر یکی از هنرهای ماندگار برای حفظ و صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی است و ثمره این انقلاب نیز پرورش شاعران بسیجی نخبه بوده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، جشنواره شعر بسیج استان مرکزی با عنوان «فصل بیداری» و اختتامیه جشنواره موسیقی بسیج استان، شامگاه سه‌شنبه 20 بهمن در سالن کوثر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خمین برگزار شد.
مهدی حقیقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی در این جشنواره گفت : بسیج و مفهوم بسیجی بودن برگرفته از فرهنگ اسلام ناب محمدی(ص) است که دربین جوانان و نوجوانان نظام جمهوری اسلامی متجلی شده.
وی با بیان اینکه بسیج در خط مقدم جبهه جنگ نرم قرار دارد افزود: بسیجیان در این برهه زمانی با بصیرت و با قلم، شعر، ادبیات و فیلم به مقابله با دشمن می‌پردازند، بسیج در دوران دفاع مقدس خط شکن جبهه بود این نهاد مقدس درطول دوران انقلاب اسلامی و درسخت‌ترین گذرگاه‌های مسیر انقلاب، همیشه یاور ولایت و پیشتیبان نظام اسلامی بوده و هست.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: شعر یکی از هنرهای ماندگار برای حفظ و صیانت از ارزش‌های انقلاب اسلامی است و ثمره این انقلاب پرورش شاعران بسیجی نخبه است.
حقیقی از برگزاری همایش ملی «شعر ولایت» در استان مرکزی در خردادماه سال آینده خبرداد و گفت: با تمهیدات اندیشیه شده این همایش همزمان با سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و در بیت تاریخی ایشان درشهرستان خمین برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای فعالیت‌های خود سه ضلع قرآن، مسجد و بسیج هنرمندان را ترسیم کرده افزود: قرآن تنها راهی است که می‌تواند بشریت را به کمال برساند زیرا این کتاب آسمانی مجموعه‌ای از هنرهای نقاشی، رمان، گرافیک، صوت، موسیقی و خوشنویسی است.
به گزارش ایکنا؛ محمدرضا لکی، مسئول بسیج هنرمندان شهرستان خمین در حاشیه این جشنواره به خبرنگار ایکنا گفت: این جشنواره استانی کار خود را با ارسال فراخوان از 15 دی‌ماه سال جاری در سطح استان مرکزی آغاز کرد و در مدت یک ماه تعداد 200 اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
وی افزود: از تعداد آثار رسیده 10 اثر برگزیده استانی معرفی شدند و محمد زارعی از دلیجان، فرحناز حمزه از اراک  و امید خسروی از خمین به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.
وی تصریح کرد: جشنواره شعر بسیج برای اولین بار در استان مرکزی در چهار فصل شکوفایی،کودک، آئینی مذهبی و فصل بیداری برگزار شد.
 لکی با اشاره به اختتامیه جشنواره موسیقی بسیج استان ادامه داد: 30 اثر موسیقی در چهار بخش پاپ وگروه سرود، موسیقی محلی، سنتی، گروه آئینی با موضوع سرودهای حماسی و ملی باهم رقابت کردند و از هر بخش یک نفر و گروه انتخاب شده است.
مسئول بسیج هنرمندان شهرستان خمین خاطرنشان کرد: گروه آئینی(موعود) و گروه سرود(فرزانگان) به مرحله کشوری راه پیدا کردند و ازگروه آئینی (موعود) تقدیر شد.
یادآور می‌شود: در این مراسم تعدادی از شاعران اشعار خود را قرائت کردند و در پایان از برگزیدگان و نفرات برتر تجلیل شد.
captcha