کد خبر: 3474596
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶

ملاقات آمریکایی‌ها با همسایگان مسلمان

گروه بین‌الملل: برنامه «با همسایه مسلمانت ملاقات کن» 28 بهمن‌ماه در شهر «پیتسبرگ» ایالت پنسیلوانیای آمریکا اجرا می‌شود.

انگلیسی/ دعوت از مردم «پیتسبرگ» آمریکا برای ملاقات با همسایگان مسلمان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Next Pittsburgh»، در نتیجه گسترش احساسات ضداسلامی و با هدف اعلام همبستگی با جمعیت مسلمانان، مجموعه برنامه‌هایی در شهر پیتسبرگ در ایالت پنسیلوانیای آمریکا اجرا می‌شود که «با همسایه مسلمانت ملاقات کن» یکی از آن‌ها است.

مرکز «تامس مرتن» در پیتسبرگ که در زمینه آموزش، افزایش آگاهی‌ها، عدالت‌اجتماعی، مقابله با فقر و تبعیض نژادی فعالیت دارد، 28 بهمن‌ماه با همکاری مرکز اسلامی پیتسبرگ برنامه‌ ملاقات با همسایگان مسلمان را اجرا می‌کند.

از سال 1972، مرکز تامس مرتن صدایی برای صلح و عدالت اجتماعی در پیتسبرگ و جهان شده است و با نژادپرستی که اسلام‌هراسی یکی از مصادیق آن است، مقابله می‌کند.

مارنی فریتز، از اعضای مرکز تامس مرتن می‌گوید: هنگامیکه با مردمی که سخنان نژادپرستانه و تبعیض‌آمیز می‌زنند صحبت می‌کنیم، متوجه می‌شویم که این سخنان تنها از روی جهل و نشناختن دیگران است.

کلسی شارکاس، از مسئولان مرکز اسلامی پیتسبرگ این برنامه را فرصتی برای مسلمانان و غیرمسلمانان می‌داند که در محفلی دوستانه کنار هم جمع شوند و یکدیگر را بشناسند.

تاکنون نیز برنامه‌های متعددی از سوی این مراکز برای دوستی بیشتر ادیان در پیتسبرگ برگزار شده است.

شارکاس می‌گوید: از طریق این برنامه‌ها مردم بیشتر با مسلمانان آشنا شده و بسیاری از آنان به مدافعان و حامیان مسلمانان در جامعه تبدیل می‌شوند.

captcha