وی افزود: مراسم تکریم خادمان قرآن کریم همزمان با سومین نمایشگاه بین المللی قرآن شکل گرفت و امروز بیست و یکمین دوره آن در حال برگزاری است.
حشمتی ادامه داد: هر ساله، مرسوم بود که لوح تقدیر از طرف رئیس جمهور به خادمان ارائه میشد، اما به این دلیل که نمایشگاه قرآن در ماه رمضان و بعد از آن همزمان با مذاکرات برجام شد این مراسم با حضور رئیس جمهور برگزار نشد و تصمیم گرفتیم این مراسم را در دهه فجر برگزار کنیم. ریاست جمهور لوحهای تقدیر، اعطایی به خادمان قرآن را امضاء کرده و علاقهمند به حضور در این مراسم بودند، اما تأخیر را جایز ندانسته و این مراسم را بدون حضور رئیس جمهور برگزار کردیم.
وی در ادامه گفت: برای تکریم خادمان قرآن، بهترین کار این است که حرفهای آن ها را گوش کنیم و از آثارشان حمایت کنیم که البته این کار در دستور کار معاونت قرآن و عترت ارشاد قرار دارد و به میزان محدود میتوانیم حمایتهایی از خادمان قرآن داشته باشیم.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد ادامه داد: به طور جد باید اسباب خدمت بیشتر را فراهم کنیم و حمایتهای بیشتری از آثار خادمان قرآن داشته باشیم.
حشمتی در ادامه به بودجه و اعتبارات قرآنی اشاره کرد و گفت: ردیف بودجه در منشور توسعه فرهنگ قرآنی و ردیف مخصوص بیمه فعالان قرآن در جدول 17 لایحه بودجه قرار دارد و جدول 17 مربوط به زمانی است که دولت کمبود بودجه ندارد و با توجه به ازدیاد بودجه، میتواند آن را پرداخت کند.
وی در ادامه گفت: ما درخواست داریم بودجه فعالیتهای قرآنی و بیمه فعالان قرآنی در ردیفهای عادی بودجه بیاید و از مجلس شورای اسلامی و دولت میخواهیم این موضوع را با جدیت مورد توجه قرار دهند.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد در پایان گفت: بیمه شدن فعالان قرآنی کمترین خدمتی است که میتوان برای آنها انجام داد.