کد خبر: 3476135
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۶
شاه‌کرمی:

قومیت‌گرایی و تقسیم‌بندی جناحی از آسیب‌های انتخابات است

گروه سیاسی: معاون رئیس‌کل دادگستری لرستان، گفت: قومیت‌گرایی و تقسیم‌بندی جناحی از آسیب‌های انتخابات و فتنه‌ای انگلیسی است که مردم باید برای همیشه آن را کنار بگذارند و به افراد اصلح رأی بدهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، محمدتقی شاه‌کرمی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان روز دوشنبه، 26 بهمن‌ماه در جلسه پیشگیری از وقوع جرم لرستان، گفت: قومیت‌گرایی و تقسیم‌بندی جناحی از آسیب‌های انتخابات و فتنه‌ای انگلیسی است که مردم باید برای همیشه آن را کنار بگذارند و به افراد اصلح رأی بدهند.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: منافقان همواره مردم ایران را به تحریم انتخابات دعوت می‌کنند ولی هربار مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی پرشورتر از گذشته در انتخابات حاضر می‌شوند.
معاون رئیس کل دادگستری لرستان با اشاره به تخلفات انتخاباتی، تصریح کرد: تبلیغات زودهنگام، قانون‌گریزی، بزرگ‌نمایی مشکلات، تهمت و زیر سؤال بردن نظام جرم است و با متخلفان برخورد خواهد شد.
شاه‌کرمی اضافه کرد: اگر قانون و حقوق شهروندی بهخوبی رعایت شود به‌طور قطع عدالت اجتماعی و امنیت اقتصادی و سیاسی در جامعه برقرار می‌شود.
وی با بیان این‌که متأسفانه برخی از نامزدها به‌جای استفاده از نعمت فضای مجازی در این فضا به تخریب یکدیگر می‌پردازند، بیان کرد: پلیس فتا شبکه‌های مجازی را رصد و گزارش‌های آن‌ را برای دادگستری ارسال می‌کند.
این مقام مسئول با اشاره به این‌که تخلفات آشکار و استفاده از قدرت و امکانات دولتی به نفع یا علیه یک نامزد، خیانت به ملت است، اظهار کرد: برای پیشگیری از مشکلات در انتخابات باید نیروی انتظامی و دادگستری به نامزدهای متخلف تذکر دهند و اجازه ندهند ستادهای انتخاباتی در مکان‌های حساس برپا شوند.
شاه‎کرمی اظهار کرد: امنیت در انتخابات مهم‌تر از مشارکت مردم است زیرا در انتخابات 88 مشارکت زیاد بود ولی اختلال در امنیت این مشارکت را تحت تأثیر قرار داد.
captcha