کد خبر: 3476376
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۸

انتشار آلبوم «مهرنگاران» حاوی قطعات خوشنویسی قرآنی

گروه هنر: آلبوم «مهرنگاران» نخستین اثر مشترک گروه خوشنویسی مهرنگاران که حاوی 12 قطعه خوشنویسی قرآنی است در چاپی نفیس منتشر شد.

 علیرضا بابایی؛ هنرمند خوشنویس و سرپرست گروه مهرنگاران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: آلبوم «مهرنگاران» که نخستین اثر مشترک این گروه است، دربردارنده 12 قطعه خوشنویسی است که در واقع برگزیده آثار خوشنویسانی همچون فاطمه وصال، مهرناز قربانپور، بهاره اکبرزاده، محمود رحیمی و اینجانب محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: 10 قطعه از این مجموعه به خط نستعلیق، شکسته و نسخ و 2 اثر از این مجموعه نیز مربوط به هنر تذهیب مربوط می‌شود که در کنار خلق آثاری با مضامین قرآنی، دوستان هنرمند به خوشنویسی اشعار مولوی، حافظ، سعدی و مهدی اخوان ثالث نیز توجه داشته‌اند.

بابایی تصریح کرد: این آلبوم در چاپی نفیس در قطع رحلی و در شمارگان یک هزار نسخه با هزینه شخصی منتشر شده است و در مدت دوهفته‌ای که از انتشار آن می‌گذرد، نیمی از آن توسط افراد حقیقی خریداری شده است و رایزنی گروه برای عرضه این آلبوم نفیس به مؤسسات فرهنگی، هنری و قرآنی ادامه دارد.

این هنرمند خوشنویس در پایان گفت: علاقه‌مندان برای  تهیه این آلبوم نفیس به بهای 20هزار تومان می‌توانند با شماره تلفن‌های  09305702907_09120256756_09123475356 تماس حاصل کنند.

 

 

captcha