به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، آیین اختتامیه چهارمین جشنواره فرهنگی – هنری تولیدات بسیجیان سراسر کشور با نام «مدرسه عشق» شب گذشته 28 بهمن ماه در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد. در این مراسم؛ سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفان، سردار آزادی دبیر جشنواره و معاون فرهنگی - اجتماعی سازمان بسیج و جمعی از هنرمندان حضور داشتند. در ابتدای این جلسه سردار آزادی دبیر جشنواره در سخنانی اظهار کرد: حضرت امام (ره) در آخرین پیام خود بسیج را لشکر مخلص خدا و مدرسه عشق نامیدند. در این مدرسه عشق نیز پایگاه های مقاومت بسیج، مردمی ترین و بزرگترین بدنه ای است که در این سازمان وجود دارد.
وی افزود: امروز بالغ بر 50 هزار پایگاه بسیج در عرصههای مختلف فرهنگی و اجتماعی در کشور ما وجود دارد که همگی گفتمان انقلاب اسلامی را تبلیغ میکند. در این میان زبان هنر خمیر مایه تمامی این تلاش ها است. در ضمن بارها از مقام معظم رهبری شنیدهایم که اگر اندیشهای بخواهد گسترش پیدا کند بهترین زبان برای انجامش هنر است، پس برگزاری جشنواره هایی چون «مدرسه عشق» کمک می کند تا اقدامات و فعالیت های فرهنگی و هنری شناخته شود.
6 رشته در جشنواره «مدرسه عشق»
سردار آزادی ادامه داد: این دوره از جشنواره را به همت تمامی بسیجیان در شش رشته؛ هنرهای تصویری و نمایشی، تجسمی، پویانمایی، کتاب و نشر، موسیقی و نواهای انقلابی و خلاقیت و ابتکارات پایگاهی برگزار کردیم و جالب است بدانید نزدیک به 12 هزار اثر به دبیرخانه این رویداد فرهنگی – هنری ارسال شد.
پس از سخنان دبیر جشنواره از خانواده شهید مدافع حرم، علی سلطانمرادی با حضور سردار آزادی، سردار جباری و اسماعیل احمدی تجلیل شد. در این بخش همسر شهید در سخنانی کوتاه گفت: من و همسرم با یک عقیده قوی مذهبی زندگی مشترک خود را آغاز کردیم و برای همین وقتی زمان دفاع از حرم رسید کوچکترین تردیدی به خود راه ندادیم. پیکر این شهید هنوز باز نگشته است و من اعتقاد دارم حضرت زینب (س) وی را انتخاب کرده که هنوز مدافع حرم باقی بماند.
در بخش دیگری از این مراسم، محمد گلریز، خواننده انقلابی کشورمان نیز گفت: یادم میآید در ابتدای انقلاب حرف و حدیث درباره موسیقی حتی سرودهای انقلابی زیاد بود. در این میان تنها کسی که از این حوزه دفاع می کرد حضرت امام (ره) بود، حتی وی از سرود شهید مطهری به صورت ویژه حمایت کرد که این اقدام سرفصلی برای سرودهای ارزشی بود. برای همین از بانیان فرهنگی خواهش می کنم که با تقویت و حمایت سرودهای انقلابی حس مقاومت و بسیج را در جوانانمان زنده نگاه دارند.
در ادامه این مراسم سردار نقدی به عنوان آخرین سخنران این مراسم هم بیان کرد: کشور ما از فرهنگ غنی و قوی بهره می برد، فرهنگی که در سراسر کشورمان، حتی در روستاها وجود دارد. این جشنواره نیز گوشه ای از این تمدن و فرهنگ غنی اسلامی کشورمان را به نمایش می گذارد که امیدوارم از آن حمایت شود تا بیشتر گسترش را داشته باشد.
وی اضافه کرد: دشمن تصور می کند که با استفاده از ثروت و قدرت قادر است که ظرفیت های فرهنگی کشور ما را مصادره کند و از سرزمین اسلامی ما چهره ای زشت در جهان تصویر کند، نمونه این اتفاقات هجمه هایی است که علیه شورای نگهبان انجام می شود، همینطور تهمت هایی که نسبت به سپاه روا داشته می شود. این اتفاقات سبب شد که مقام معظم رهبری نیز گلایه هایی را در دفاع از شورای نگهبان و سپاه مطرح کنند. با این توضیح جشنواره «مدرسه عشق» باید ابزاری باشد تا دغدغه های واقعی انقلاب در قالب هنر به جهانیان معرفی شود.
ملت ایران پایان ناپذیر است
سردار نقدی با بیان اینکه ملت ایران پایان ناپذیر است، گفت: ما از کسانی که بودجه در اختیارشان است می خواهیم که به جوانان توجه بیشتری داشته باشند تا هنر انقلابی این ایران اسلامی با ظرفیت بالاتری اشاعه پیدا کند. در این میان پیامی به آمریکا دارم. آن هم اینکه اگر به سپاه و بسیج توهین می کنی بدان که در کشور ما هزاران جوان بسیجی دارد که از این دو نهاد الهی محافظت می کنند. ما به آمریکا میگوییم تو حق داری از دست بسیج و سپاه ناراحت باشی، وقتی تروریست میفرستی و توسط بسیج و سپاه سرکوب میشود، وقتی میخواهی مرزها را ناامن کنی و نیروی زمینی سپاه جلوی ناامنی را میگیرد، وقتی می خواهی دریا را ناامن کنی و نیروی دریایی سپاه جلوی تو میایستد، وقتی پهپاد میفرستی و نیروی هوایی سپاه آن را غنیمت میگیرد و وقتی تحریم اقتصادی میکنید، قرارگاه پشتیبانی سپاه جای شما را پر میکند و وقتی شبکههای ماهوارهای ایجاد میکنید و بهدست همین جوانان و با تولیدات آنها توطئه شما خنثی میشود، باید هم از دست ما عصبانی باشید.
در انتهای این مراسم، نفرات اول بخشهای مختلف به شرح زیر معرفی شدند:
طراحی سن، علی حمزهبیگ
کارتن و کاریکاتور، مجتبی حیدرپناه
نقاشی، محمدعلی نادری
خوشنویسی ثلث، روحالله محرری
خوشنویسی شکسته، اسماعیل محمدی
خوشنویسی نستعلیق، محمد محمدعلیان
عکس، محسن مرادی و مسعود محقق
نشریه، محمد ضربی
وبسایت، حامد ولیزاده
نماهنگ، محمد شاکری
تواشیح، حامد ولیزاده
سرود، مجتبی ولیزاده
انیمیشن، عبدالامیر سبیعی
فیلم داستانی، سعید نجاتی
مستند، سیدمسعود امامی
فیلمنامه، نازنین فرخلو
تئاتر، میرعباس خلیفهلو
تئاتر خیابانی، حیدر رضایی