کد خبر: 3476793
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۷

نمایشگاه عکس «پیام رحمت» در تبریز برگزار می‎‏شود

گروه هنر: نمایشگاه عکس پیام رحمت، دربردارنده عکس‌‏های محمد فرقانی از فیلم سینمایی محمد رسول‏‌‎الله در تبریز به نمایش درمی‏‌‎آید.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، نمایشگاه عکس پیام رحمت، دربردارنده عکس‌‏های محمد فرقانی از فیلم سینمایی محمد رسول‏‎الله در تبریز به نمایش درمی‎‏آید.

نمایشگاه مذکور که توسط این سازمان و حوزه هنری انقلاب اسلامی آذربایجان شرقی برگزار خواهد شد، 40 قطعه عکس از زوایای فیلم به مخاطبان عرضه خواهد شد.

این نمایشگاه از اول تا سیزدهم اسفندماه در محل گالری هنرمندان سازمان فرهنگی ـ هنری شهرداری تبریز، واقع در بلوار استاد شهریار، مجتمع جواهر، جنب پارک مسافر، از ساعت 10 تا 14 و 16 تا 18 به جز روزهای جمعه، میزبان علاقه‌مندان است.

یادآوری می‌شود که آئین افتتاح این نمایشگاه روز دوم اسفندماه ساعت 16 با حضور اساتید فرهنگ و هنر، مدیران فرهنگی و هنرمندان برگزار خواهد شد.

captcha