کد خبر: 3476986
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۹

مسابقه فرهنگی «نورالشهداء» بین کاروان راهیان نور سقز توزیع شد

گروه هنر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سقز از تهیه و توزیع مسابقه فرهنگی «نورالشهداء» به همت این اداره و توزیع آن بین کاروان راهیان نور این شهرستان خبرداد.

حجت‌الاسلام محمد وحیدی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سقز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان از اعزام کاروان راهیان نور  بیش از ۳۰۰ نفر از دانش‌آموزان مقاطع تحصیلی دبیرستانی این شهرستان با مدیریت سپاه سقز خبر داد.
وی افزود: باهدف آشنایی  دانش‌آموزان سقزی از رشادت‌ها و ایثارگری‌های مردم و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس به منطقه جنوب کشور اعزام شدند.
حجت‌الاسلام وحیدی با اشاره به اینکه دراین راستا مسابقه فرهنگی «نورالشهداء» توسط اداره تبلیغات اسلامی سقز تدوین شده است، عنوان کرد: مسابقه  به‌صورت کتبی و در قالب بروشورهایی با تیراژ ۳۰۰ نسخه در خصوص اطلاعات، آمار شهدا و جانبازان دوران دفاع مقدس و تأثیر حضور در مناطق جنگی بر روحیه دانش‌آموزان آماده شده بود.
وی در پایان یادآورشد: مسابقه بین کاروان‌های اعزامی توزیع پس از جمع‌آوری پاسخ‌نامه‌ها به 14 نفر از طرف اداره تبلیغات اسلامی سقز جایز اهدا می‌شود.
captcha