کد خبر: 3477172
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۰
دلارام خبر داد:

تشییع پیکر 4 شهید گمنام هم‌ز‌مان با سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) در لرستان

گروه اجتماعی: 23 اسفند هم‌زمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) تشییع پیکر چهار تن از شهدای گمنام در استان لرستان انجام می‌شود.

یدالله دل‌آرام، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام، گفت: هم‌زمان با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) پیکر مطهر چهار شهید گمنام دوران دفاع مقدس در استان لرستان تشییع و خاکسپاری می‌شوند.
وی افزود: دو تن از این شهدای گمنام در شهر چالان‌چولان بروجرد و پیکر دو تن دیگر از این شهدای گمنام در پادگان امام علی(ع) خرم‌آباد به خاک سپرده می‌شود.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان اضافه کرد: برای استقبال، تشییع و خاک‌سپاری این شهدای گمنام برنامه‌هایی داریم که متعاقباً اعلام می‌شود.
یادآور می‎شود، پیکر مطهر این شهدا که در مناطق عملیاتی فاو، زبیدات، مجنون و جزیره ام‌الرصاص تفحص شده روز دوشنبه، سوم اسفندماه مصادف با سالروز شهادت حضرت زهرا(س) از مرز شلمچه وارد میهن اسلامی می‌شوند. از مجموع 68 پیکر شهید، 40 شهید در جزیره ام‌الرصاص تفحص شده که بعد از 29 سال توانستیم به این جزیره وارد شویم.
پیکر مطهر این شهدا مربوط به عملیات والفجر 8، تک‌عراق در فاو، عملیات‌های کربلای 4، تک ایذایی والفجر 8 در منطقه ام‌الرصاص، منطقه کتیبان و پاسگاه زید، عملیات خیبر در جزیره  مجنون و عملیات محرم و والفجر یک در منطقه زبیدات هستند.
captcha