کد خبر: 3477328
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳

مراسم عزاداری دهه اول فاطمیه در مراکز فرهنگی و مذهبی رباط کریم برگزار می‌شود

کانون خبرنگاران نبأ: اداره تبلیغات اسلامی رباط کریم از برگزاری مراسم عزاداری دهه اول فاطمیه در مراکز فرهنگی و مذهبی این شهرستان خبر داد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به نقل از روابط عمومي اداره‌کل تبليغات اسلامي استان تهران، منوچهر جليلی، مسئول روابط عمومي تبليغات اسلامي رباط کريم از برگزاری مراسم عزاداری و سوگواری ایام شهادت حضرت زهرا(س) در مراکز فرهنگی و مذهبی این شهرستان خبر داد.
این مسئول ادامه داد: همزمان با فرارسیدن ایام سوگواری شهادت حضرت فاطمة‌الزهرا(س)، مجلس عزاداری در هیئات مذهبی، مساجد، مؤسسات و خانه‌های قرآنی، حسینیه‌ها و بقاع متبرکه این شهرستان برگزار خواهد شد.
جلیلی، عنوان کرد: این مراسم در دهه اول به‌مدت 3 شب و در دهه دوم به مدت 5 شب در این مراکز برگزار می‌شود.
مسئول روابط عمومي تبليغات اسلامي رباط کريم با اشاره به برنامه‌های این مراسم، یادآور شد: برگزاری نماز جماعت، قرائت قرآن کریم، سخنرانی، برگزاری مراسم دعا و مناجات، مسابقه، مداحی، عزاداری و پذیرایی از جمله برنامه‌های این مراسم معنوی است.
وی، از عاشقان اهل‌بیت عصمت و طهارت(ع) خواست تا در این مراسم عزاداری شرکت کنند؛ گفتنی است، این مراسم از سوم اسفند‌ماه در مراکز فرهنگی و مذهبی رباط کریم آغاز شده است.
captcha