کد خبر: 3477634
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۳
سپهوند:

روحانیون و اساتید اصل اسلام را به‌درستی برای نسل جوان تبیین کنند

گروه سیاسی: رئیس هیأت نظارت بر انتخابات لرستان با بیان این‌که ایمان و التزام به اسلام سلاح ملت ما در برابر همه قدرت‌ها است، افزود: وظیفه روحانیون و دانشگاهیان در قبال نسل جوان این است که اصل اسلام را به‌درستی برای آن‌ها تبیین کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، تیمور سپهوند،رئیس هیأت نظارت بر انتخابات لرستان عصر دوشنبه، سوم اسفند در نشست هم‌اندیشی اساتید که در محل تالار ابن‌سینای بیمارستان شهید رحیمی خرم‌آباد برگزار شد، گفت: سه اصل و سه موضوع توانست انقلاب ما را به‌وجود آورد و در تداوم آن نقش مهمی را ایفا کند.
وی افزود: این سه اصل بود که ملت ما را قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هدایت و روشنگری کرد و به ملت ما انرژی و توان داد و این سه اصل عامل سبب پایداری، مقاومت و استقامت ایران اسلامی در کل دنیا شد.
سپهوند با بیان این‌که این سه مسئله باعث شد که امروز ملت ما یک اقتدار بی‌نظیر و کم‌نظیر را در دنیا کسب کند و از نام ایران در دنیا با افتخار یاد می‌شود، اضافه کرد: آبرو و اقتدار انقلاب اسلامی ما به‌واسطه این سه اصل است.
وی اتکا ملت ما به اسلام و قرآن ناب را اولین عامل بیان کرد و گفت: برگشت ملت ما به واقعیت‌های دینی توانست ما را در دنیا باعزت کند.
سپهوند با یادآوری این‌که توسل به اصل اسلام ما را نجات داد، ادامه داد: امام خمینی(ره) با قیام خود توانست اسلام را در دل، روح و ذهن مردم پایدار کند.
رئیس هیأت نظارت بر انتخابات لرستان با بیان این‌که ایمان و التزام به اسلام سلاح ملت ما در برابر همه قدرت‌ها است، افزود: وظیفه روحانیون و دانشگاهیان در قبال دانشجویان، دانش‌آموزان و نسل جوان این است که اصل اسلام را به‌درستی برای آن‌ها تبیین کنند.
وی ولات را دومین اصل و عامل پیروزی انقلاب دانست و گفت: اگر اصل ولایت نبود انقلاب اسلامی ما پیروز نمی‌شد و اگر هم پیروز می‌شد پس از چند سال شکست می‌خورد.
سپهوند اضافه کرد: پیروزی کشور ما در دفاع مقدس به برکت وجود ولی‌فقیه و مدیریت الهی امام راحل(ره) بود. دشمن هم امروز فهمیده است رمز موفقیت کشور ما ولایت فقیه است لذا در فتنه 88 اصل ولایت فقیه را نشانه گرفت.
وی افزود: دشمن معتقد است اگر جایگاه ولایت را از درون قلب‌های ملت بگیرد به‌راحتی خواهد توانست انقلاب اسلامی را شکست دهد.
رئیس هیأت نظارت بر انتخابات لرستان حضور شجاعانه ملت ایران در همه صحنه‌ها را دیگر عامل موفقیت انقلاب اسلامی ذکر کرد و گفت: حضور شجاعانه ملت ایران در همه صحنه‌ها چه در پیروزی انقلاب و چه در تداوم انقلاب یکی از مهمترین عوامل موفقیت نظام است ملت ایران در همه سختی‌ها پشتیبان انقلاب بوده و هستند.
سپهوند در بخش دیگری سخنانش در رابطه با وظایف شورای نگهبان مباحثی را بیان کرد و گفت: در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی 12 هزار نفر ثبت‌نام کردند که بیش‌از شش هزار نفر آن‌ها تایید صلاحیت شدند.
وی با بیان این‌که شورای نگهبان در رسیدگی به صلاحیت‌ها بر پایه قانون عمل کرده است، ادامه داد: در استان لرستان بیش‌از 12 هزار نفر به‌عنوان ناظر سازمان‌دهی و چینش شده‌اند.
captcha