کد خبر: 3477741
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
با حضور اساتید و طلاب مدرسه علمیه آیت‌الله حق‌شناس؛

مراسم شهادت حضرت صدیقه کبری(س) در آستان امامزاده سیداسماعیل(ع) برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: مراسم سوگواری شهادت جانسوز حضرت فاطمه(س) با حضور اساتید، طلاب و عموم مردم داغدار در آستان مقدس و مسجد امامزاده سیداسماعیل(ع) تهران برگزار شد.

 به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مراسم سوگواری شهادت حضرت صدیقه طاهره  زهرای مرضیه(س) در آستان مقدس امامزاده سید اسماعیل(ع) برگزار شد؛ در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین جواد طوبایی، استاد اخلاق و فقه و تولیت بقعه متبرکه امامزاده سیداسماعیل(ع) و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمیرهاشم حسینی، استاد حوزه علمیه قم حضور داشتند.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی در این مراسم، با تسلیت درگذشت شام شهادت حضرت زهرای بتول(س)، گفت: پیامبر اسلام(ص) در دوران جاهلیت محض برای بیدار کردن مردم، مبعوث شدند؛ آن جاهلیت، امروز در جهان دیده می‌شود و شبکه‌هایی مانند BBC  مروج آن هستند.
وی ادامه داد: پس از رحلت حضرت رسول‌الله(ص)، یکی از سه خلیفه اول، شمشیر کشید و گفت: اگر کسی بگوید حضرت مرده است با من طرف است، تا اینکه خلیفه دیگر به او گفت: رسول فوت کرده است.
تولیت حوزه علمیه آیت‌الله حق‌شناس گفت: سرانجام اولی و دومی تصمیم می‌گیرند سقیفه را راه می‌اندازند و در این میان، عده‌ای از خزرجی‌ها مدعی حکومت شدند و خود را حاکم مدینه تصور می‌کردند؛ در نهایت، اوس و خزرج با اولی بیعت می‌کنند.
استاد اخلاق حوزه ادامه داد: در این میان، قبیله بنی اسلم وارد شهر شدند که دومی به قبیله بنی اسلم گفت اگر با اولی بیعت کنید به شما آذوقه می‌دهیم و آن‌ها نیز پذیرفتند و تصمیم گرفته شد در شهر بمانند تا هر مخالفتی را سرکوب کنند. به این صورت، کودتا کامل شد. این مطالب صرفا در منابع و مصادر شیعیان نیست بلکه اهل تسنن نیز نقل کردند. در چنین شرایطی، حضرت زهرا(س) از امام و ولی زمان دفاع می‌کنند.
وی اضافه کرد: اهل‌بیت‌(ع) که برای تاریخ، هدایتگر و روشنایی هدایت شدند، به عهد و وفای خود، عمل کردند. مانند زمانی که امیرالمؤمنین(ع) و حضرت فاطمه(س) نذر خود را ادا کردند.  ویژگی دیگر این چهل چراغ‌های هدایت، ترس از خدا است.
لازم به ذکر است مراسم سوگواری ایام شهادت حضرت فاطمه(س) تا پنجشنبه، ششم اسفند‌ماه در آستان مقدس و مسجد امامزاده سیداسماعیل(ع) برگزار می‌شود.
* علیرضا  برومند











captcha