کد خبر: 3478299
تاریخ انتشار : ۰۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۰

کُردها حضوری همیشگی در عرصه‌ انتخابات داشته‌اند

گروه سیاسی: رئیس دانشگاه پیام نور کردستان گفت: جامعه کردنشین حضوری همیشگی در عرصه‌های سیاسی و انتخاباتی داشته‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اسکندر مرادی، رئیس دانشگاه پیام نور کردستان شامگاه چهارشنبه، پنجم اسفندماه در نشست بررسی مشارکت سیاسی در کردستان، اظهار کرد: مشارکت سیاسی بحثی مدرن است که با قدرت ارتباط مستقیم دارد.
وی شرکت مردم کردستان در انتخابات مختلف ریاست جمهوری، مجلس و شورای شهر را مثال زدنی عنوان کرد و افزود: مشارکت سیاسی بالای مردم این مناطق نسبت به سایر مناطق در انتخابات دوره های گذشته به اثبات رسیده است.
رئیس دانشگاه پیام نور کردستان عنوان کرد: ثبت نام حجم گسترده‌ای از افراد توانمند و آگاه برای حضور در عرصه انتخابات، آگاهی سیاسی مردم این منطقه را اثبات می‌کند که نشان دهنده حضور همیشگی آنها در چنین عرصه‌هایی است.
در ادامه این جلسه یکی از اساتید دانشگاه کردستان اظهار کرد: مشارکت سیاسی اساس و منبع دموکراسی است که باید فضای آن را به نحوی شایسته در جامعه فراهم کرد.
امید قادرزاده افزود: مشارکت سیاسی پروسه‌ای است که نیاز به فراهم شدن زمینه‌های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و ... دارد.
وی با اشاره به اینکه مشارکت سیاسی حوزه بسیار وسیعی را شامل می‌شود و تنها در انتخابات خلاصه نمی‌شود، بیان کرد: رای دادن به دلیل مقطعی بودن و عدم تداوم، پایین‌ترین و ضعیف‌ترین سطح مشارکت سیاسی است.
وی بیان کرد: مشارکت سیاسی به معنای دارا بودن حق انتخاب به یک میزان برای همه اقشار جامعه و شریک شدن آنها در فرآیند تصمیم گیری و همچنین بیان آزادانه عقاید در رابطه با مسائل مختلف است.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: سهیم بودن در قدرت از مهم ترین شاخص‌های مشارکت سیاسی است که بخشی از آن از طریق حق رای و شرکت در انتخابات نمود پیدا می‌کند.
captcha