کد خبر: 3479100
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۰
محمدنیاکان خبر داد:

«زیارت‌اولی‌ها» به جشنواره رضوی در ایلام اضافه شد

گروه اجتماعی: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام از برگزاری سومین نشست اتاق فکر جشنواره سفرنامه و خاطره نویسی رضوی در ایلام خبر داد و گفت: بخش «زیارت اولی‌ها» به جشنواره سفرنامه و خاطره‌نویسی رضوی ایلام اضافه شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، علی محمدنیاکان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، امروز در سومین نشست اتاق فکر پنجمین جشنواره سفرنامه و خاطره‌نویسی رضوی در ایلام اظهار کرد: در این نشست درباره نحوه ی اطلاع‌رسانی و توزیع فراخوان بین علاقمندان اهل‌بیت(ع) به ویژه عاشقان امام رضا(ع) بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
وی افزود: دبیرخانه پنجمین جشنواره ملی سفرنامه و خاطره‌نویسی رضوی در ایلام آمادگی دارد در زمینه تبلیغات و اطلاع‌رسانی فعالیت گسترده‌تری صورت دهد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد ایلام با بیان اینکه در این دوره منتظر دریافت آثار زیارت اولی‌ها هستیم افزود: «زیارت اولی‌ها» بخش تازه راه یافته به جشنواره است، در بخش ویژه جشنواره خاطره و سفرنامه نویسی رضوی، هیات داوران به طور جداگانه به داوری آثار زائرانی می‌پردازند که برای اولین بار راهی مشهد شده‌اند و خاطرات‌شان از زیارت ضامن آهو را می‌نگارند.
محمدنیاکان با اشاره به اینکه جشنواره در دو بخش عربی و فارسی برگزار می‌شود خاطرنشان کرد: تاکنون اثری از خارج کشور در دبیرخانه ثبت نشده که دبیرخانه باید در این زمینه فعالیت جدی کرده و اطلاع‌رسانی لازم را انجام دهد.
وی ٢٠ تیرماه سال آینده را آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره اعلام و عنوان کرد: زیرپورتال «شمس توس» استان ایلام به نشانی http://ilam.shamstoos.ir/fa/home رسالت اطلاع‌رسانی کامل در خصوص جشنواره  خاطره و سفرنامه نویسی رضوی را برعهده دارد.
captcha