کد خبر: 3479454
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۴
رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی خبر داد:

نگهداری 15 هزار پایان نامه در مرکز مدارک اسلامی

گروه اجتماعی: رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی از تولید آثار فاخر علمی در زمینه ولایت فقیه در مراکز علمی حوزوی خبرداد و گفت: 15 هزار پایان نامه در مرکز مدارک اسلامی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، حجت الاسلام والمسلمین نجف لکزایی پیش از ظهر امروز دهم اسفند در هم اندیشی ایدههای برتر در پایاننامههای ممتاز دین پژوهی با ذکر این مطلب که دومین هم اندیشی در این زمینه در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شده است، گفت: اولین دوره این همایش در اسفندماه سال 1387 برگزار شد.

وی افزود: این هم اندیشی در راستای عمل به منویات رهبر انقلاب پیرامون تولید علم و توسعه جنبش نرم افزاری در ارکان حوزه و دانشگاه برگزار می‎شود؛ در حقیقت این پژوهشگاه در زمینه علم سنجی و دانش سنجی متمرکز بر رسالههای سطح 4 و دکتری دانشگاهها در حوزه دین پژوهی فعالیت‎هایی انجام داده است که باید در این مجامعی بررسی شود.

رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با ذکر این مطلب تصریح کرد: این ارزیابی در بین پایان نامههای سطح 4 و دکتری انجام شده است تا شاخص‎های این عرصه مشخص شود.

لک زایی اظهارکرد: خوشبختانه امروزه بانک اطلاعات مناسبی قریب به هزار پایان نامه‏ داخلی و خارجی در مرکز اطلاعات و مدارک اسلامی، موجود است و با تغییراتی که در سری جدید تغییراتی در شیوه اجرای این هم اندیشی انجام می‎شود زمینه مشارکت بیشتر در این عرصه نیز فراهم خواهد شد.

رییس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان کرد: از دیگر برنامه‎های این پژوهشگاه می‎توان به همکاری با حوزههای علمیه و حمایت از پایان نامهها با موضوع ولایت فقیه اشاره کرد که خوشبختانه در حوزه علمیه شتاب گرفته است و در این زمینه سعی می‏‌شود که مشوق‎هایی برای پژوهشگران در نظر گرفته شود.

captcha