کد خبر: 3479633
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷

چهارمین آزمون طرح ملی تربیت حافظان قرآن برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: چهارمین آزمون طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم، 13 اسفندماه در سراسر کشور برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، همزمان با سراسر کشور، چهارمین آزمون طرح ملی تربیت حافظان قرآن کریم، پنج‌شنبه، 13 اسفندماه در آستان مقدس امامزادگان سیدجعفر(ع) و سیده‌حمیده خاتون(س) برگزار می‌شود.

مراسم افتتاحیه و آغازین این آزمون، ساعت 8:30 با حضور حجت‌الاسلام شرفخانی، معاون فرهنگی ـ اجتماعی سازمان اوقاف، محمدزاده، مدیرکل اداره اوقاف و امور خیریه استان تهران، ربیعی، مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان اوقاف و امور خیریه، ناظران برپا خواهد شد.

آزمون چهارمین دوره این طرح به‌صورت سراسری و در زمان و روزی مشخص با حضور 400 هزار نفر در 360 شهرستان و 550 حوزه امتحانی به صورت 40 سؤال تستی توسط کارشناسان عالی حفظ قرآنی برگزار می‌شود.

براساس این گزارش آزمون فوق در هشت رشته حفظ ترتیبی جزء 30، اجزاء 1 و 30، اجزاء 30، 1 و 2، پنج، 10، 15 و 20 جزء و حفظ کل و در سه رشته حفظ موضوعی شامل 150 موضوع، 300 موضوع و 120 موضوع براساس کتابچه حفظ موضوعی آیات قرآن برپا می‌شود.

همچنین به افرادی که 70 درصد معدل آزمون کتبی و شفاهی را کسب کنند، گواهینامه رسمی اعطا می‌شود و به قید قرعه از هدایایی چون سفر حج تمتع، عتبات عالیات و مشهد مقدس بهره‌مند می‌شوند.

دانشجویان و مسافرانی که در طرح تربیت حافظان شرکت کرده‌اندو در روز آزمون، در شهر خود حاضر نیشتند می‌توانند با هماهنگی کارشناس فرهنگی اداره شهرستان مقصد، به صورت داوطلب میهمان در آزمون‌ها شرکت کنند. داوطلبان آزاد و خارج از طرح ملی حفظ سازمان اوقاف برای خودآزمایی می‌توانند در هر مرحله آزمون شفاهی و کتبی شرکت کنند که لیست آنها در قالب فرم‌هایی به ستاد حفظ سازمان ارسال می‌شود.

گفتنی است؛ این افراد که خارج از کلاس‌های آموزشی اوقاف به عنوان داوطلب آزاد شرکت می‌کنند، در قرعه‌کشی و اهدای جوایز شرکت داده نمی‌شوند و همچنین گواهینامه نیز برای آنها صادر نمی‌شود و صرفاً جهت محک زدن محفوظات خود در آزمون‌ها شرکت می‌کنند و از مزایای حضور در طرح ملی حفظ سازمان برخوردار نمی‌شوند.

یادآور می‌شود، آزمون کتبی چهارمین دوره تربیت حافظان قرآن کریم پنج‌شنبه، 13 اسفندماه ساعت 8:30 همزمان با سراسر کشور در آستان مقدس امامزادگان سیدجعفر(ع) و سیده خاتون(س) واقع در بزرگراه اشرفی اصفهانی، باغ فیض برگزار می‌شود.

captcha