کد خبر: 3479681
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۷
حیدری مطرح کرد:

بیسوادی؛ یکی از عوامل تخریب محیط زیست/ حفاظت از منابع طبیعی به یک فرهنگ معنوی تبدیل شود

گروه اجتماعی: معاون نهضت سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان بیسوادی را یکی از عوامل اصلی که موجب صدمه زدن و تخریب محیط زیست می‌شود، دانست و افزود: فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی ما به یک فرهنگ معنوی در جامعه تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، علی‌اشرف حیدری، معاون سودآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان در اردوی درخت‌کاری یادمان 176شهید سوادآموزی که سه‌شنبه، یازدهم اسفند در تپه شهدای خرم‌آباد برگزار شد، گفت: ارتقای فرهنگ ایثار و شهادت امروز یکی از ضروریات اصلی جامعه است که برپایی مراسمات بزرگداشت شهدا باعث ایجاد فضای معنوی در کشور ما می‌شود.
وی امنیت کامل نظام اسلامی ایران را مرهون رشادت‌ها و جان فشانی‌های شهدا دانست و گفت: امروز مشاهده می‌کنید که در کشورهای همسایه ما هیچ‌گونه امنیتی برای انسان‌ها در خانه و در محل کار و بازار وجود ندارد اما در کشور ما امنیت کامل حاکم است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان با بیان این‌که هدف شهدا رشد معنوی و بازسازی معنویت در جامعه ایران اسلامی بود، خاطرنشان کرد: هرچه در زمینه زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا فعالیت داشته باشیم کم است.
حیدری با بیان این‌که امروز محیط زیست و منابع طبیعی به‌عنوان سرمایه‌های خدادادی و از عوامل حفظ سلامت جامعه دچار تغییرات توسط انسان شده است، ادامه داد: باید فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی ما به یک فرهنگ معنوی در جامعه تبدیل شود کمااینکه یکی از عوامل اصلی که موجب صدمه زدن و تخریب محیط زیست می‌شود بی‌سوادی افراد است‌.
captcha