حبیبالله بهمنی، کارگردان سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه جامعه سینمایی این روزها دغدار از دست دادن گوهری گرانبهاست، اظهار کرد: از این بابت باید به جامعه سینمایی کشور به خاطر از دست دادن هنرمندی قرآنی تسلیت عرض کنم؛ هنرمندی که تنها دغدغهاش باز گردانندن قرآن به صفحه تلویزیون بود. برای همین چنین هنرمندی نامش تا ابد در هنر این کشور ماندگار خواهد بود.
وی افزود: سلحشور تنها یک فرد نبود که فکر کنیم با از دست دادن وی، تنها یک انسان از میان ما رفته، بلکه وی بنیانگذار یک مسیر انقلابی و قرآنی بود که راهش باید ادامه پیدا کند. اما با این توضیح اگر میخواهیم راه وی را ادامه دهیم بهترین مسیر قرآن است که وی همیشه به روی آن تاکید داشت، البته منظورم از اینکه سلحشور را جریانی ارزشی عنوان کردم این نبود که بخواهم ویژگیهای فردی وی را نادیده بگیرم، اما زمانی که ما بتوانیم راه وی را ادامه دهیم خواهیم توانست به نوعی ادای دینی به این هنرمند داشته باشیم.
این فیلمساز ارزشی به مسئولان فرهنگی و هنری کشور توصیه کرد: وظیفه تمام مدیران فرهنگی در قبال هنرمندی چون سلحشور این نیست که تنها در مجلس ختم این علمدار سینمای قرآنی شرکت کنند، بلکه باید راه وی را ادامه دهند، زیرا اگر این اتفاق رخ ندهد به نوعی توهین به این هنرمند فقید کردهاند، اتفاقی که متاسفانه به نوعی در حال رخ دادن است، زیرا معدود هنرمندانی که همچون فرج الله سلحشور دغدغه کار انقلابی و قرآنی دارند خانه نشین شدهاند و فرصت کار کردن به آنها داده نمیشد.
بهمنی به توضیح فوق اضافه کرد: متاسفم که بگویم این بیتوجهی در زمان حیات فرجالله سلحشور برای این هنرمند نیز روی داد، چون وی چند سال بود که فیلمنامه سریال «حضرت موسی» را آماده کرده بود، اما هیچ گاه این امکان برایش فراهم نشد تا این اثر قرآنی را جلوی دوربین ببرد. این عدم همراهی مسئولان با سلحشور در شرایطی بود که همیشه شعار حمایت از کارهای قرآنی از طرف مسئولان سر داده میشود، اما در عمل چنین اتفاقی روی نمیدهد.
وی در پاسخ به این سؤال که ساخت سریال حضرت موسی (ع) را چه کسی باید برعهده بگیرد؟ گفت: هنرمندی که میخواهد چنین پروژه قرآنی را جلوی دوربین ببرد باید همراه و همدوش سلحشور باشد و در کارهایش نشان داده باشد که به سینمای قرآنی اعتقاد قلبی دارد. این اتفاق اگر روی دهد و سریال مورد نظر ساخته شود به نظرم ادای دینی مناسب نسبت علمدار سینمای قرآنی کشورمان انجام شده است. رسیدن به این خواسته نیز غیرممکن نیست و تنها کافی است که مدیران چراغ به دست گیرند و سلحشوران سینما را شناسایی و حمایت کنند.
بهمنی در بخش پایانی سخنان خود خطاب به رئیس سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: از مدیران این کشور میخواهم که نگذارند پرچمی را که فرج الله سلحشور برافراشت بر زمین بماند، چون در شرایطی که جنگ نرم تمام کشور را تهدید میکند، حضور و فعالیت هنرمندانی که پایبند به روش و مسلک فرجالله سلحشور هستند، میتواند دستاوردهای بسیاری برای هنر کشورمان در پی داشته باشد.