کد خبر: 3480336
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۵۷

آزمون بزرگترین رویداد حفظ قرآن کریم در یزد برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: آزمون بزرگترین رویداد حفظ قرآن کریم همزمان با سراسر کشور صبح امروز 13 اسفندماه در یزد برگزار شد.

حجت‌الاسلام غلامرضا عادل، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد صبح امروز در حاشیه بازدید از محل برگزاری آزمون حفظ قرآن کریم در حسینیه ثارالله یزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور آزمون کتبی بزرگترین رویداد حفظ قرآن کریم با حضور بیش از چهار هزار و پانصدنفر در 18 حوزه امتحانی استان برگزار شد.

عادل گفت: آزمون تربیت حافظان قرآن کریم در 11 رشته شامل 3 رشته حفظ موضوعی و 8 رشته حفظ ترتیبی برگزار شد که برای هر کدام از رشته‌ها 40 سؤال 4گزینه‌ای درنظر گرفته شده است.

وی طرح تربیت حافظان قرآن کریم را یکی از طرح‌های قرآنی موثر سازمان اوقاف دانست و افزود: قرآن‌آموزان استان یزد در این طرح ملی حضور فعالی داشته‌اند  و در چهارمین دوره این طرح چهار هزار و 695 نفر ثبت‌نام کرده‌اند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه  استان یزد گفت: در آخرین ارزیابی معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور استان یزد رتبه نخست کشور را در برگزاری این طرح ملی به دست آورد.
captcha