کد خبر: 3481112
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۴

برنامه «سه ستاره» و استناد به آيات قرآن توسط يك مجری در ميان رقابت مجريان

كانون خبرنگاران نبأ: برنامه سه‌ستاره براي انتخاب بهترين‌های صدا و سيما در سال 1394 كار خود را آغاز كرد و در ميان رقابت مجريان برای كسب رای مجری برنامه آفتاب شرقی رقابت اصلی را از منظر قرآن چيز ديگری دانست.

به گزارش خبرگزاری ایكنا، نبا، برنامه سه‌ستاره كه این شب‌ها به روی آنتن شبكه سه سیما رفته است، قصد دارد تا مثل هر سال بهترین‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی را با استفاده از نظرات مخاطبان انتخاب كند، در ابتكاری نو به هر یك از مجری‌ها فرصت داده شده تا با ساختن یك تیزر كوتاه از مردم بخواهند تا به آنها رأی بدهند یا به نوعی دلیلی بیاورند برای كسب رای مخاطبان خود، در این میان هر یك از مجری‌های سیمای جمهوری اسلامی روشی را برای به‌دست آوردن رأی انتخاب كردند، یكی با گذاشتن مقدار زیادی قرص جلوی خود تهدید می‌كرد كه اگر به او رأی ندهند خود را می‌كشد، بقیه مجری‌ها هم به تناسب كاراكتر خود همین روش را پیش گرفته بودند.



اما نكته بسيار جالب و آموزنده در اين برنامه صحبت‌های مجری برنامه آفتاب شرقی، ندا ملكي بود كه بسيار با وقار و متين به جای به آب و آتش زدن برای كسب رأی به قرآن استنباط كرد و از زبان قرآن با مخاطبان سخن گفت و مسابقه اصلی را كه خدا به آن سفارش كرده از ديدگاه قرآن سه مسئله دانست كه مسابقه در كارهای نيك، تلاش برای ورود به بهشت و برنده شدن در جلب رضايت خداوند، دانست، اين در حالی است كه برنامه سه ستاره حتی بين مجريان خود هم شاهد رقابت بود و يكی از مجری‌های با سابقه بيشتر به‌صورت بسيار واضح سعی می‌كرد تا اجازه صحبت به ديگر مجری برنامه ندهد و برنامه را به صورت انفرادی اداره كند، اين بحث تا جايي بالا گرفت كه مجری كه كمتر ديده شده بود از اين موضوع ابراز نارضايتي كرد.
محمدعلی نادعلی

captcha