کد خبر: 3481209
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۹

معلمان از قرآن به عنوان آیین‌نامه زندگی برای تربیت فرزندان بهره‌گیری کنند

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با تأکید بر بهره‌گیری از قرآن به عنوان آیین نامه زندگی برای تربیت فرزندان، گفت: تمسک به قرآن و بهره‌گیری از روش‌های علمی و عملی ذکر شده در آن، تربیت اسلامی و شایسته فرزندان را رقم خواهد زد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان امروز،16 اسفندماه در آیین تجلیل از معاونان، مربیان پرورشی و مشاوران آموزش و پرورش استان کردستان، اظهار کرد: تربیت دانش آموزان، اصلی‌ترین رسالت آموزش و پرورش است که این مسئولیت مهم بر عهده مربیان و معاونان پرورشی در مدارس است.
وی تربیت را امری غیرقابل تفکیک با آموزش دانست و افزود: رسالت اصلی آموزش و پرورش آماده کردن نسلی است که بتوانند امروز خود را مدیریت و آینده را به خوبی رقم بزنند و برای آن تصمیم بگیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه باید از همه پتانسیل‌های موجود در این زمینه برای تربیت شایسته بهره بگیریم، عنوان کرد: فرزندان امروز را متناسب با موارد ذکر شده در سند تحول بنیادین مبنی بر تربیت انسان شش ساحتی به صورت شایسته باید به جامعه تحویل دهیم.
وی با تاکید بر بهره‌گیری از قرآن به عنوان آیین نامه زندگی برای تربیت فرزندان، تصریح کرد: تمسک به قرآن و بهره گیری از روش‌های علمی و عملی ذکر شده در آن، تربیت اسلامی و شایسته فرزندان را رقم خواهد زد.
قربانی بیان کرد: تربیت دانش آموزان تنها بر عهده مربیان پرورشی نیست بلکه همه معلم ها و عوامل مدرسه در این امر دخیل هستند و لازم است در این زمینه از پتانسیل حوزه‌های علمیه و روحانیون به عنوان یک پتانسیل بهره گرفته شود.
وی با تأکید بر اهمیت دادن بیش از پیش به تربیت فرزندان در مدارس، یادآور شد: این مهم با اعتقاد قلبی و باور به اهمیت تربیت صحیح و اسلامی محقق خواهد شد.
captcha