حسین همتی، کارشناس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به نامه رئیس مرکز به معاونین فرهنگی دانشجویی دانشگاهها، گفت: در این نامه اعلام شده است که تعداد ثبت نامیها در جشنواره قرآن و عترت دانشگاههای علوم پزشکی کشور در اختصاص سهمیه مرحله کشوری به دانشگاهها مؤثر است.
وی افزود: با توجه به اینکه هم اکنون در مرحله ثبت نام جشنواره قرار داریم پس از رصد تعداد ثبت نامیها تا به امروز دیده شد که برخی دانشگاهها تعداد ثبتنام بسیار زیادی داشته اند و برخی نیز بسیار کم بوده است، به عنوان مثال دانشگاه شیراز تاکنون نزدیک به 2000 ثبت نامی داشته است و از سوی دیگر در یکی از دانشگاهها تنها شش نفر ثبت نام کرده است.
همتی با تأکید بر اینکه اختصاص سهمیه بر اساس حدنصاب، بدون توجه به تعداد ثبت نامها در دانشگاهها میتوانست بیعدالتی را به دنبال داشته باشد و حقی از دانشجویان دانشگاههای پرثبت نام را ضایع کند، تصریح کرد: در دانشگاه شیراز تنها در رشته ترتیل 250 نفر ثبت نام کردهاند، اگر ما به این دانشگاه تنها یک سهمیه آن هم بر اساس حد نصاب بدهیم و از سوی دیگر به دانشگاهی که در این رشته تنها سه نفر ثبت نام کرده است نیز یک سهمیه بدهیم، مقداری بی عدالتی خواهد شد؛ چرا که احتمال این وجود دارد در دانشگاهی که تعداد ثبت نامها زیاد بوده است پنج نفر حد نصاب را کسب کرده باشند.
کارشناس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، اظهار کرد: بنابراین سه موضوع میزان ثبتنام، گزارش دانشگاه گزارش ناظران را برای تعیین تعداد سهمیه دانشگاهها در مرحله کشوری جشنواره را مد نظر قرار خواهیم داد تا به واسطه این سه شاخص عدالت به بهترین نحو ممکن رعایت کرده باشیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ثبت نام برای حضور در مرحله مقدماتی این جشنواره تا روز 28 اسفندماه ادامه دارد، گفت: با پایان یافتن ثبت نام، به دانشگاهها فرصت داده خواهد شد تا در ماه اردیبهشت رقابتهای خود را برگزار کنند، بخش کتبی نیز در همین ماه برگزار میشود.
همتی در پایان در مورد میزبانان مرحله کشوری این جشنواره نیز اذعان کرد: سه دانشگاه مشهد، کردستان و گناباد برای میزبانی این جشنواره اعلام آمادگی کردهاند که در ابتدا باید شرایط این دانشگاهها برای میزبانی مشخص شود و در ادامه میزبان مسابقات معرفی شد، در این بین اما شانس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیشتر سایر گزینهها است.