کد خبر: 3481602
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۱

بازسازی 95 گلزار شهدای بیرجند نیازمند یک میلیارد تومان اعتبار است

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثار گران خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه ٩۵گلزار شهدا برای بازسازی نیاز به اعتبار یک میلیارد تومانی دارد، گفت: یکی از برنامه‌های در حال اجرا مسقف کردن قطعه یک گلزار شهدای بیرجند است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام حسین معصومی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی عصر روز گذشته، 17 اسفندماه در نشست خبری گفت: از 457 گلزار شهید استان ٣٩١ گلزار بازسازی شده و ٢١ گلزار هم در دست بازسازی است.
وی با اشاره به اینکه ٩۵
گلزار شهدا برای بازسازی نیاز به اعتبار یک میلیارد تومانی دارد، اظهار کرد: یکی از برنامه‌های در حال اجرا مسقف کردن قطعه یک گلزار شهدای بیرجند است که انشاءالله تا سوم خرداد ٩۵به اتمام خواهد رسید.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان عنوان کرد: 2۵٠٠ نفر از جامعه ایثارگری استان در فعالیت‌های قرآنی حضور فعال داشته‌اند که یکی از این برنامه‌های قرآنی، طرح قرآن در خانه است
.
معصومی ادامه کرد: در طرح قرآن در خانه ایثارگر همراه با اعضای خانواده مباحث قرآنی را پیگیری می‌کنند و تاکنون ایثارگران استان ٢٠جزء قرآن را در منزل کار کرده‌اند
.
وی افزود: یکی از برنامه‌های فرهنگی بنیاد شهید استان اعزام ١۶۵٠نفر به اردوهای مختلف فردی، خانوادگی و گروهی است که شامل اردوهای اصفهان، مشهد و مناطق عملیاتی می‌شود
.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان تاکید کرد: تمام اعضای خانواده شهدای استان بیمه سلامت هستند و ١۴
هزار و ١٢۴نفر نیز به دو صورت اعمال بیمه تکمیلی توسط نهادی که ایثارگر در آن شاغل است و توسط بنیاد بیمه تکمیلی شده‌اند.
معصومی اظهار کرد: ١٢٣٠ نفر از خانواده ایثارگران استان در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی مشغول به تحصیل‌اند که نشان از رتبه علمی بالای خانواده ایثارگران خراسان جنوبی است
.
وی با اشاره به اینکه
۵٢ روحانی شهید در استان وجود دارد، افزود: جوانترین شهید با ١٢سال سن و پیرترین شهید با ٨۵ سال سن از استان است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان جنوبی با بیان اینکه حال حاضر
۵۷۰ نفر از فرزندان خانواده شهدا و ایثارگران استان فاقد شغل بوده و برای حل مشکل اشتغال آن‌ها تلاش می‌شود، یادآور شد: طبق قانون درصدی از سهمیه استخدام هر دستگاهی مربوط به خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان بالای ۲۵ درصد است که متأسفانه این سهمیه در استخدامی اخیر سازمان تامین اجتماعی استان مدنظر قرار نگرفته است.

captcha