به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در 170 کیلومتری شرق شیراز، حوالی استهبان فارس روستایی کوچک اما باصفا و سرسبز و معنوی به نام لای خرمی قرار دارد.
براساس آنچه که شنیدهایم کل جمعیت بومی آن بین 20 تا 30 نفر است که حدود 10 خانوار ساکن آن هستند. اما بهدلیل خوش آبو هوا بودن این روستا و استقبال عمومی ساکنانش به امور قرآنی، یکی از مدارس شبانهروزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن کریم بیتالاحزان حضرت زهرا(س) به نام مدرسه شبانهروزی امام حسن مجتبی(ع) در این روستا قرار دارد.

مهدی شهسوار، مسئول روابط عمومی مؤسسه قرآنی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) در این باره میگوید: هر ساله قرآنآموزان زیادی از اقصی نقاط کشور و بعضاً حتی از دیگر کشورها با حضور در این شعبه موفق به حفظ کل قرآن کریم میشوند. به گونهای که این روستا هرساله پذیرای جمعیتی دو برابر جمعیت ساکنان بومی خود است.
وی ادامه میدهد: با توجه به نوع توسعه مؤسسه بیتالاحزان که تمامی اساتید و فعالان قرآنی خود را از بین حافظان انتخاب میکند، بسیاری از این حافظان پس از اتمام دوره حفظشان وارد عرصه فعالیتهای قرآنی ـ فرهنگی شده و تبدیل به اساتید و فعالان قرآنی در سطح کشور میشوند و به گسترش فعالیتهای قرآنی میپردازند.
شهسوار به برخی از حافظان قرآنی که در این روستا پرورش یافتهاند و منشأ تحول و اثرگذاری در گسترش فعالیتهای قرآنی در سطح کشور بودهاند اشاره میکند و میافزاید: از آنها میتوان به مجتبی فردفانی، نماینده منتخب ایران در سیوسومین مسابقات بینالمللی قرآن، مجتبی علیرضالو، نماینده منتخب ایران در مسابقات بینالمللی قرآن کشور امارات متحده عربی و محمد مروجکاشانی، مؤسس و مسئول مدرسه شبانهروزی حفظ تخصصی ثامنالحجج(ع) مشهد اشاره کرد.
وی ادامه میدهد: از دیگر این افراد محسن قیصری، مدرس حفظ قرآن و معاون آموزش طرح ملی رحله مدرسه شبانهروزی مشهد، نوید رزمجو، کسب رتبههای متعدد کشوری و رتبه اول مقطع حفظ 15 جزء در مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان تبلیغات در سال جاری و عبدالمهدی برامسی مبرا، مدرس حفظ مدرسه شبانهروزی با تربیت 100 حافظ کل قرآن و نزدیک به 200 حافظ سایر اجزاء است.

شهسوار عنوان میکند: همچنین حجتالاسلام سعید بصیری، مؤسس و مسئول مدرسه شبانهروزی حفظ و تفسیر یکساله کل قرآن کریم فاطمیون شهرستان گراش، صالح حیدریمقدم، مؤسس و مسئول شعبه بیتالاحزان شهرستان جهرم با کارآفرینی برای 40 حافظ قرآن در شعبه و دبیر ستاد طرح ملی رحله، حجتالاسلام صالح محبی، مؤسس و مسئول مدرسه شبانهروزی حفظ تخصصی امیرالمؤمنین(ع) و حوزه علمیه قرآنمحور(ویژه حافظان کل قرآن کریم) از دیگر افرادیست که از این روستای کوچ پرورش یافتهاند.
وی اظهار میکند: امیرعبدالله خسرجی، مؤسس و مسئول بیتالاحزان در شهرستان الوان استان خوزستان، حجتالاسلام هادی سیاری، مسئول چند شعبه بیتالاحزان در استان قم و محمدرضا خیراندیش، مؤسس و مسئول شعب بیتالاحزان در شهرستان آباده و شهر سورمق در شمال فارس نیز از دیگر افرادی است که از روستای قرآنی لایخرمی تربیت یافتهاند.
شهسوار با اشاره به اینکه حجتالاسلام یوسف یاراحمدی که مدیر آموزش مدرسه شبانهروزی حفظ تخصصی قرآن بیتالاحزان است، از دیگر حافظانی است که از این روستا پرورش یافته، میگوید: او پس از اتمام حفظش به منظور کسب دروس حوزوی، وارد حوزه علمیه میشود که همزمان برادرها و خواهرانش را به حفظ قرآن در مدارس بیتالاحزان تشویق میکند به گونهای که در حال حاضر هشت نفر از اعضای خانواده وی، حافظ کل قرآن هستند و پنج برادر این خانواده، طلبه و روحانی هستند.. وی هم اکنون مدیر آموزش مدرسه شبانهروزی حفظ تخصصی بیتالاحزان است.

وی با ابراز گلایه از اینکه متأسفانه فعالیت قرآنی در بخش آقایان در کل کشور ضعیف است، عنوان میکند: اما الحمدلله با برنامهریزیهای این مؤسسه و مدارس تخصصی حفظ شبانهروزی علاقهمندان بسیاری را از آقایان در عرصه قرآن وارد کرده و به تربیت آنها اقدام کرده است.
گفتنی است؛ شعبه اصلی این مؤسسه در استان فارس، شهرستان استهبان، منطقه خیر، روستای ماهفرخان وجود دارد. همچنین علاقهمندان برای اطلاع از سایر دورههای این مؤسسه میتوانند با شمارههای 53285186 – 071 و 53284076 – 071 تماس بگیرند.