کد خبر: 3482321
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۵
قبادی در اختتامیه جشنواره مد و لباس خبر داد:

سرفصل‌های درسی طراحی مد و لباس با نگاه بومی و اسلامی اصلاح می‌شود

گروه جامعه: دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس در مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره مد و لباس فجر، اعلام کرد: سال آینده با نگاه بومی و اسلامی سرفصل‌های درسی در دانشگاه‌ها اصلاح و تکمیل خواهدشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره مد و بلاس فجر، عصر امروز چهارشنبه 19 اسفند ماه با حضور علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرادخوانی معاون فرهنگی وزارت ارشاد، حمید قبادی دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس و جمع زیادی از اساتید دانشگاه، طراحان، تولید‌کنندگان و فعالان این عرصه در تالار وحدت برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، برخلاف سنت رایج که در آن رئیس همایش به سخنرانی می‌پردازد، کلیپی از سخنرانی حمید قبادی رئیس پنجمین جشنواره مد و لباس فجر پخش شد.

در این کلیپ، قبادی با اشاره به اینکه جشنواره مد و لباس فجر در حال بازکردن جای خود در میان خانواده‌ها است، گفت: تلاش کردیم جشنواره محوریت فرهنگی هنری بیشتری داشته باشد و بار معنایی و هنری آن بیشتر شود.

وی ادامه داد: رویکرد کشور کم کم معطوف به حوزه مد و لباس می‌شود؛ اگر می‌خواهیم اتفاق خاصی را در حوزه فرهنگ رقم بزنیم یکی از بزنگاه‌ها مد و لباس است و کم کم هنرمندان ذائقه مردم در این زمینه را متوجه می‌شوند و تولید‌کنندگان از روش‌های قدیمی تولید مد خارج می‌شوند.

دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس عنوان کرد: طراحان ما تا پیش از این متهم بودند که کار صنعتی انجام نمی‌دهند، اما این جشنواره نشان داد که این فرضیه در حال تغییر و اصلاح است و هنرمندان با اصول فرهنگی و مردم در حال برقراری ارتباط هستند.

وی اعلام کرد: در سال آینده با نگاه بومی و اسلامی سرفصل‌های درسی در دانشگاه‌ها اصلاح و تکمیل خواهدشد.

ما توانمندیم تا در حوزه مد و لباس ایرانی ـ اسلامی ذائقه مردم را تأمین کنیم

قبادی طراحی زنده لباس در جشنواره پنجم را شاهکار هنرمندان عنوان و اظهار کرد: ما توانمندیم تا در حوزه مد و لباس ایرانی ـ اسلامی ذائقه مردم را تأمین کنیم و امیدوارم مسئولان بیش از پیش با ما همکاری کنند.

وی در پایان سخنانش با تأکید بر اینکه مد و لباس در حوزه امنیت ملی، بهداشت و درمان، اقتصاد مقاومتی و بیش از 10 تا 15 مسئله مهم کشور دخالت دارد، اظهار امیدواری کرد زمینه آشتی و انسجام ملی در این حوزه فراهم شود.

در ادامه این مراسم کلیپی از اظهار نظرهای جمعی از طراحان حوزه مد و هنرمندان عرصه بازیگری پخش و نمایندگان هیئت داوران در بخش‌های مختلف بیانیه هیئت داوران را قرائت کردند.

سپس برخلاف مراسم‌های مشابه هیئت داوران بر روی سن دعوت شدند و برگزیدان در حالی که لوح تقدیر و جوایز خود را در دست داشتند به صورت جمعی بر روی سن حاضر و معرفی شدند.

علی جنتی وزیر ارشاد کشورمان که از ابتدای این مراسم در سالن حضور داشت، تنها سخنران این مراسم بود. وی با اشاره به حضور طراحان و تولید کننده عرصه مد و لباس در سالن، گفت: تأکید ما این است که بایستی برای همه سلیقه‌ها طراحی و تولید کرد. بخش قابل توجهی از جامعه ما به دلیل مذهبی بودن جامعه ایجاد می‌کند، پوشاکی که طراحی و تولید می‌کنیم منطبق با معیارهای اسلامی باشد و کسانی که علاقه‌مند هستند آن نوع لباس را بپوشند نیاز خود را تأمین کنند.

وزیر ارشاد افزود: گاهی دیده می‌شود خانواده‌های مذهبی وقتی می‌خواهند لباس مورد علاقه خود را تأمین کنند، شاید در پایتخت کشور همه شهر را زیرپا بگذارند و در نهایت هم نتوانند آنچه را که مورد علاقه آنها است را پیدا کنند و این نقیصه‌ای است که بایستی به آن پرداخت.

تقدیر از خانم‌ها یاسینی و مینو کریم‌نیا به پاس سال‌ها تلاش در عرصه مد کشور ادامه بخش این مراسم بود.

ما را باور کنید 

یاسینی در سخنانی کوتاه از مسئولان خواست برای نظرات طراحان قدیمی لباس کشور ارزش قائل شوند و گفت: ما توان برگزاری جشنواره در حد جشنواره‌های بین‌المللی را داریم اما شنونده‌ای برای حرف‌های ما وجود ندارد، ما را باور کنید.

خبر خوش برگزاری جشنواره به عنوان جشنواره هنر ـ صنعت در سال‌های آینده خبری بود که وزیر ارشاد به فعالان این عرصه در پایان مراسم داد.

captcha