مهدی بحرالعلوم، رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به رشتهها و بخشهای اضافه شده به بیست و یکمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت هدف از این افزوده شدن را تطبیق آن با جشنواره ملی خواند و اظهار کرد: سعی شده که رشتههایی جهت رقابت بین دانشگاهی در سطح ملی اضافه شود. وی با اشاره به رشتههای هنری و ادبی در حوزه قرآن و سلامت عنوان کرد: این رشتهها پیش از این و نه با این گرایشها در جشنواره بودهاند اما در راستای اضافه شدن به جشنواره فرهنگی، هنری از جشنواره قرآن و عترت حذف شدند، پس از این که عملا وارد جشنواره فرهنگی، هنری دوباره با گرایشهای جدید و بین رشتهای تر به جشنواره قرآن و عترت اضافه شدند.
بحرالعلوم تصریح کرد: با توجه به اینکه وزارت علوم و دانشگاههای آزاد و پیام نور نیز چندین رشته در این حوزه دارد و دوسال وزارت بهداشت نمایندهای در آنها نداشته است سعی شد این رشتهها برای رقابتهای بیندانشگاهی دوباره فعال کنیم.
وی با بیان اینکه در جشنواره بیستم 17 هزار نفر شرکت داشتند اظهار کرد: با توجه به اضافه شدن رشتههای دیگر پیش بینی ما این است که افراد بیشتری نسبت به جشنواره بیستم، در بیستو یکمین جشنوراه قرآن و عترت وزارت بهداشت و دانشگاهیان علوم پزشکی شرکت کنند ضمن اینکه تاکنون بیش از 8 هزار نفر برای مراحل دانشگاهی و مقدماتی ثبت نام کردهاند.
رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با اشاره به ترکیب داوران این جشنواره عنوان کرد: سعی بر این است که از اساتید جامعه پزشکی برای داوریها استفاده شود، اما مسأله زمان و هماهنگی با آنها نیز مهم است.
وی یادآورشد: در جامعه پزشکی اساتید به نامی در تمامی رشتهها وجود دارند که امید این است حتی القدور از ظرفیت این اساتید برای داوریها استفاده شود.