کد خبر: 3482890
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۴

مراسم غبارروبي امامزاده اسماعيل با نزديك شدن به آغاز سال نو انجام شد

كانون خبرنگاران نبا: مراسم غبار روبي امامزاده سيد اسماعيل بازار تهران با حضور توليت آستان مقدس امامزاده و نماينده اوقاف و جمعي از اهالي محل انجام شد.

به گزارش خبرگزاري ايكنا، نبا، مراسم غبار روبي امامزاده سيد اسماعيل بازار تهران با حضور توليت آستان مقدس امامزاده و نماينده اوقاف و جمعي از اهالي محل انجام شد، در اين مراسم معنوي اهالي توانستند با باز شدن ضريح امام‌زاده اسماعيل و اجازه توليت امامزاده دقايقي را در كنار مقبره اين بزرگوار كه از نوادگان امام حسن مجتبي(ع) مي‌باشد، بنشينند.

 طوبايي توليت آستان مقدس امامزاده خدمت به آستان شريف را از عنايات اهل بيت نسبت به خود مي‌دانست و خادميني را هم كه سعادت خدمت‌گزاري به اين امامزاده را پيدا كرده بودند را دعوت شده از جانب خود آن بزرگوار مي‌دانست كه اين عمل باعث بيمه شدن افراد در تمام شئونات زندگي مي‌شود و علاوه بر آن حظ و بهره اخروي هم در بر دارد، ايشان بعد از باز كردن پلمپ درب امامزاده در حضور نماينده اوقاف و مردم و جمعي از خادمين امامزاده مراسم غبارروبي را آغاز كردند، مراسم با دعا براي فرج امام عصر(عج) و ذكر صلوات همراه بود، بعد از مراسم غبار روبي امامزاده نماز جماعت به امامت حجت الاسلام جواد طوبايي برگزار شد و بعد از عزاداري به مناسبت ايام فاطميه و سخنراني حاضرين ناهار را مهمان سفره پر بركت حضرت زهرا(س) بودند.


محمدعلي نادعلي


captcha