کد خبر: 3483791
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۸

تدوين برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامي در خوزستان

گروه هنر: برنامه‌های حوزه هنری خوزستان برای هفته هنر انقلاب اسلامي و سال 95 تدوین شد.

به گزارش خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) از خوزستان، نشست شورای طرح و برنامه خوزستان، با حضور سرپرست و مسئولان واحدهای حوزه هنری استان در خصوص برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی و برنامه‌های فرهنگی سال 95 در حوزه هنری خوزستان برگزار شد.

در آغاز این نشست علیرضا چرخابی سرپرست حوزه هنری خوزستان اظهار کرد: حوزه هنری وظیفه حمایت و گسترش برنامه‌های هنری را برعهده دارد؛ لذا هفته هنر انقلاب فرصت مناسبی برای تبیین، و معرفی حوزه هنری است.

وي با تأكيد بر استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود، از حوزه هنری به عنوان متولی هنر انقلاب اسلامی نام برد و به تشریح برنامه‌های واحدهای مختلف این حوزه پرداخت.

برگزاری نشست ادبی و نقد کتاب با موضوع انقلاب اسلامی، کارگاه آموزشی یک روزه، برگزاری نمایشگاه هنر تجسمی شامل نقاشی و عکس، دیدار هنرمندان با مسئولان استان و نماینده ولی فقیه، برگزاری محفل شعرخوانی با حضور نماینده ولی فقیه در استان خوزستان، توزیع بسته‌های فرهنگی در مصلای نماز جمعه، غبار روبی مزار شهدا به ویژه شهدای هنرمند مدافع حرم، اجرای نمایش خیابانی، نمایش فیلم و نمایش‌نامه خوانی، فیلم نامه خوانی و نیز بررسی و تحلیل مستند روایت فتح، برنامه‌هایی هستند که جهت نهایی شدن و تأمین اعتبار در هفته هنر انقلاب اسلامی در خوزستان اجرا خواهد شد.

لازم به ذکراست، جهت برگزاری مناسب این برنامه‌ها و تشکیل ستاد بزرگداشت هفته هنر انقلاب در خوزستان با دبیری حوزه هنری خوزستان، مذاکرات و مکاتبات لازم با معاونت سیاسی اجتماعی استانداری انجام شده است.

captcha