کد خبر: 3483943
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۲

برپایی کارگاه تخصصی « مقامات اصلی به شیوه ترتیل» در زاهدان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مرکز قرآنی بحرالعلوم شهرستان زاهدان گفت: کارگاه مقدماتی و تکمیلی « مقامات اصلی به شیوه ترتیل» ویژه قاریان و مربیان قرآن به‌مدت 5 روز در زاهدان برگزار شد.

سهیلا صفرزایی، مدیر مرکز قرآنی بحرالعلوم شهرستان زاهدان در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا) از سیستان وبلوچستان گفت: کارگاه مقدماتی و تکمیلی « مقامات اصلی به شیوه ترتیل» به‌مدت 5 روز در زاهدان برگزار شد.
وی اظهار کرد: این کارگاه تخصصی ویژه قاریان و مربیان قرآن بوده که از روز شنبه، 22 اسفندماه با تدریس لیلا بایست، استاد ممتاز کشوری از شهرستان کرمانشاه، در این مؤسسه قرآنی آغاز شد.
مدیر مرکز قرآنی بحرالعلوم شهرستان زاهدان افزود: این دوره با همکاری اداره تبلیغات اسلامی زاهدان برگزار شد که در دوره مقدماتی 80 نفر و در دوره تکمیلی 25 نفر شرکت کردند.
صفرزایی با بیان اینکه هدف از برگزاری این دوره، تقویت توانمندی‌های قاریان و مربیان قرائت استان بوده است، عنوان کرد: به شرکت‌کنندگانی که در آزمون پایانی نمره قبولی را کسب کردند، گواهینامه معتبر اهدا شد.

captcha