کد خبر: 3485187
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱

برگزاری ۱۲۴ ویژه‌برنامه جشن میلاد فاطمه زهرا(س) و میلاد امام(ره) در کردستان

گروه هنر: رئیس شورای هیئات مذهبی استان کردستان از برگزاری ۱۲۴ ویژه‌برنامه جشن میلاد فاطمه زهرا(س) و میلاد امام خمینی(ره) در این استان خبر داد.

علی خزایی، رئیس شورای هیئات مذهبی استان کردستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، اظهار کرد: این مراسم به مناسبت هفته زن، روز مادر و میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و همچنین سالروز میلاد امام خمینی(ره) در هیئت‌های مذهبی، مساجد و حسینیه‌های استان برگزار ‌شدند.

وی افزود: سخنرانی روحانیون منطقه، مدیحه‌سرایی مداحان و اجرای برنامه‌های شاد از جمله برنامه‌های این مراسم جشن است که با همکاری هیئات مذهبی کردستان در طول هفته زن اجرا می‌شود.

وی از اعزام کاروان ۲۵ نفره مداحان و شاعران آیینی برای دیدار با مقام معظم رهبری خبر داد و اعلام کرد: این کاروان روز دهم فرودین ماه ۹۵ به تهران اعزام شدند.

رئیس شورای هیئات مذهبی کردستان با اشاره به اینکه بیش از ۶۰۰ هیئت مذهبی در استان کردستان مجوز فعالیت دارند، خاطرنشان کرد: این هیئت‌های مذهبی در تمامی برنامه‌های مناسبتی در طول سال فعالیت دارند و برنامه‌های مختلف فرهنگی و مذهبی اجرا می‌کنند.

وی بیان کرد: حضور جوانان و نوجوانان در این هیئت‌ها نیز نشانگر علاقه جوانان این مرز و بوم به برنامه‌های مذهبی و ملی دارد و امیدواریم بتوانیم شاهد حضور گسترده‌تر جوانان به‌این قبیل برنامه‌ها باشیم.

خزایی در پایان از هیئت‌های مذهبی استان در طول سال گذشته که اقدام به برپایی برنامه‌های مختلف در سطح استان و به مناسبت‌های مختلف کردند قدردانی کرد و یادآور شد: هیئت‌های مذهبی براستی بازوان توانمند سازمان تبلیغات اسلامی هستند و این هیئت‌ها پایگاه‌های ثابت دینی و بازوان اجرایی فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در استان کردستان به شمار می‌روند.

captcha