وی با اشاره به اینکه حضرت زهرا (س) جزء معصومین است و اعمال و رفتار ایشان به دور از خطاست، افزود: حضرت زهرا (س) برای اداره زندگی مشترک خود، تلاش و مجاهدت داشت تا زندگی را آبرومندانه و باشرافت اداره کند و در رابطه با همسر نیز بارها فرمودند که درخواستی از حضرت علی (ع) نداشتند که خارج از توان باشد.
اساس اسلام بر مبنای مبارزه با ظلم استحجت الاسلام محمدی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) در راه دفاع از حق، امامت و ولایت و مبارزه با ظلم و ظالم به شهادت رسیدند، گفت: اگر ایشان نمیخواست در برابر ظالم بایستد، احترام ظاهری و عزت اجتماعی خود را حفظ می کرد ؛ اما از امیرالمومنین به عنوان ولی و وصی بر حق پیامبر خدا (ص) دفاع کرد و از جان و آبرویش در این راه گذشت.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه اضافه کرد: بخش عمدهای از زندگی ائمه معصومین (ع) در زمینه مبارزه با دشمن و ظالم صرف شده است که باید به این بعد از زندگی معصومین نیز پرداخته شود، زیرا اصل و اساس اسلام این گونه است و به قول امام خمینی (ره) اسلام خلاصه میشود در این دو کلمه قرآن که لاتُظلَمون و لاتَظلَمون.
وی با اشاره به نامگذاری سال 95 از سوی مقام معظم رهبری به نام «اقتصادی مقاومتی ، اقدام و عمل» تصریح کرد: دو سال پیش سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی براساس نظرات کارشناسان از سوی معظم له ابلاغ شد و ایشان با این نامگذاری فرمودند که سخنرانی، صحبت، شعار و جلسه در این خصوص کافی است و زمان اقدام و عمل است.
اجرای اقتصاد مقاومتی با ارتقاء بهرهوری در اوقاف
حجت الاسلام محمدی با اشاره به 10 راهکار پیشنهادی مقام معظم رهبری برای تحقق اقتصاد مقاومتی گفت: یکی از راهکارهای پیشنهادی مقام معظم رهبری ارتقای بهرهوری است که باید در سازمان اوقاف هم به آن توجه کنیم بویژه در ستاد سازمان که وظیفه برنامهریزی، هدایت و برنامهریزی را برعهده دارد که اگر صحیح عمل کند در استانها و ردههای اجرایی نیز صحیح عمل خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه با تبیین زمینههای بهرهوری در این سازمان افزود: یکی از راهها کاهش هزینههای انرژی در ستاد سازمان، ادارات و بقاع متبرکه است که در این زمینه نیاز است حداکثر تا در اسرع وقت دستورالعملی تهیه و اقدام شود.
وی با بیان اینکه نیروهای انسانی سازمان اوقاف به عنوان بزرگترین سرمایه سازمان باید به جهت بهرهوری مدیریت شوند، گفت: برنامههای سال 95 و همچنین برنامه 5 ساله ششم سازمان اوقاف باید در سطح کارکنان هر بخش تقسیم شود و کسانی که کار ویژه انجام میدهند حق و حقوق خود را دریافت کنند و کسانی نیز که صحیح کار نمیکنند، در دریافتها تفاوت داشته باشند.
وی در ادامه با تاکید بر راهکار اقتصاد مقاومتی در ارتقاء بهرهوری موقوفات و بقاع متبرکه از اجرایی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی و اولویت بخشی به آن در ارتقاء بهرهوری موقوفات و بقاع متبرکه خبرداد.
یکی از اقدامات اثربخش در ترویج ازدواج آسان وکم هزینه در میان جوانان در سالهای اخیر ایجاد اتاق عقد رایگان زوج های جوان در کنار بقاع متبر ک امامزادگان کشور است که راه اندازی این اتاق عقد برای اولین بار در امامزادگان و بر گزاری مراسم عقد رایگان صدها زوج جوان در این اماکن مقدس ، با استقبال نسل جوان روبرو شده است .
تزویج صدها زوج جوان با رویکرد معنوی
نهادهای سیاستگذار در حوزه
ازدواج مرتبا نسبت به تاخیر سن ازدواج هشدار داده و حتی برخی آمارهای
مربوط به طلاق را نگران كننده خواندهاند .كاهش ازدواج و تمایل نداشتن
جوانان به زندگی
زناشویی و روی آوردن به زندگی غیرطبیعی تجرد، فاجعه بزرگی برای جهان بوده
كه دامنگیر
کشور ما هم شده است.
این وضعیتی است كه در واقع خود ما اعم از والدین، خانوادها و اجتماع به وجود آوردهایم واین ما هستیم كه بر اساس چشم و همچشمیها، پیشداوریهای نادرست، محاسبات غلط و گرفتاری در چنگال یك سری عادات پرهزینه و سرسام آور آن را به سمت و سویی کشانده ایم که موجب ترویج مفاسد و بی بندوباری و بالا رفتن سن ازدواج شده است.
اگر تصمیم بگیریم میتوانیم این وضع را تغییر دهیم و طرحی نو بنا نهیم، طرحی كه بر اساس واقعیات و مفاهیم اصلی زندگی تنظیم شده باشد، جامعه ما در عصر حاضر به دلیل وجود برخی موانع شاهد فرار جوانان از ازدواج و تشكیل خانواده است.
یکی از اقدامات در ترویج ازدواج آسان وکم هزینه در میان جوانان طی سه سال اخیر ایجاد اتاق عقد رایگان زوجهای جوان در کنار بقاع متبرک امامزادگان کشور است که راهاندازی این اتاق عقد برای اولین بار در امامزاده حسن (ع) کرج و سپس در امامزاده محمد حصارک و در مرحله بعد در امامزاده طاهر با استقبال نسل جوان با توجه به رویکرد معنوی آن وکاهش هزینههای ازدواج این مسئله با اقبال جوانان روبرو شده است.