قاسم جعفری، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به نامگذاری سال از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» اظهار کرد: تأکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی همواره بر این نکته بوده که مسئولان کارهای عملی را آغاز کنند.
وی افزود: حرف و شعار و تکرار سخنان رهبری خیلی زیاد شده و تقریباً بسیاری از مسئولان منتظر سخنان رهبری هستند تا آنها را تکرار کنند اما امسال ایشان در سخنان آغاز سال بر این مسئله تأکید کردند که بیش از سخن گفتن باید در مسیر اقدامات عملی گام برداشته شود.
منتخب مردم بجنورد در مجلس نهم با اشاره به سنت نامگذاریها از سوی رهبر معظم انقلاب طی سالهای گذشته اظهار کرد: از سالی که معظمله شعار «همت مضاعف و کار مضاعف» را مطرح کردند، بر این نکته تأکید داشتهاند که حرف زدن کافی است و باید وارد عرصه عمل شد.
وی با بیان اینکه حقیقتاً اقتصاد مقاومتی تنها نسخه شفابخش وضعیت اقتصادی کشور است، گفت: باید باور داشته باشیم که امکانات و استعدادهای درون کشور با توجه به سرمایه انسانی و منابع زمینی و زیرزمینی و استعداهای بالقوه و بالفعلی که داریم زمینه را برای رشد ما فراهم میکند و باید بپذیریم که دیگران برای ما کاری نخواهند کرد، بلکه موانع زیادی بر سر راه ما ایجاد خواهند کرد.
جعفری با اشاره به اجرایی شدن برجام از سوی ایران و کشورهای 1+5 گفت: حتی بعد از برجام هنوز برخی بانکها و شرکتهای اروپایی از ترس آمریکا جرئت نمیکنند با ایران ارتباط برقرار کنند؛ بنابراین باید با همافزایی و همگرایی و همدلی در درون کشور به نتایج دلخواه برسیم.
وی لازمه تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در زمینه اقتصاد مقاومتی را عملگرایی عنوان کرد و افزود: هر چه به سمت همگرایی و همافزایی قدم برداشته شود در مسئله اقتصاد مقاومتی هم موفقتر خواهیم بود.این نماینده مجلس نهم تصریح کرد: حرف مردم نیز این است که هر کسی در هر سمتی که قرار دارد برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور قدم بردارد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اقتصاد مقاومتی این است که در عین بروننگری و استفاده از امکانات و تجربه و تکنولوژی دیگران، درونزا باشیم؛ اگر در این راستا قدم جدی برداریم، حتماً نتیجه خواهیم گرفت.