کد خبر: 3485567
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶

حضور زنان خوزستانی در جامعه باید در اولویت قرار گیرد

گروه اجتماعي: سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان گفت: اگر هدف و شعار مدیران در استان خوزستان توسعه پایدار است، باید حضور زنان در جامعه نیز در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خوزستان، سيده فرانک موسوی سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان در نشست معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با بانوان فرهیخته استان که امروز 15 فروردین‌ماه برگزار شد، با بیان اینكه تاثیر زنان بر جامعه نسبت به مردان مضاعف است، اظهار کرد: هر کشور برای توسعه خود باید از شاخص مشارکت و حضور فعال زنان درجامعه استفاده کند.

وی ادامه داد: اگر هدف و شعار مدیران در استان خوزستان توسعه پایدار است، باید حضور زنان در جامعه نیز در اولویت قرار گیرد و دلیل لزوم در اولویت قرار گرفتن زنان این است که توسعه جامعه زنان و ایجاد ظرفیت برای حضور آنان، اثر مضاعفی در توسعه جامعه دارد.

موسوی گفت: ارزیابی‌ها نشان داده است که به منظور نزدیکی به شاخص توسعه جهانی باید همه شاخص‌های آموزشی، جمعیتی و اقتصادی جامعه زنان کشور ارتقا یابد.

وی با اشاره به برنامه‌های 5 ساله توسعه بیان کرد: پس از انقلاب اسلامی روند توجه به نیمی از منابع انسانی یعنی زنان صعودی شد و در برنامه سوم توسعه، ورود نگرش جنسیتی در کشور رخ داد.

سرپرست اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان افزود: همچنین بحث توانمندسازی زنان در برنامه چهارم توسعه مطرح شد و در برنامه پنجم توسعه که پایان آن اسفند سال گذشته بود، یک ماده واحده با 4 محور به زنان می‌پرداخت که در این برنامه تحکیم بنیان خانواده، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی زنان و خانواده، ایجاد سازمان‌های مردم نهاد در حوزه زنان و خانواده، ایجاد اوقات فراغت زنان، پژوهش‌های حوزه زنان و خانواده، گسترش فرهنگ عفاف و حجاب و تعمیق باورهای دینی محور بودند و مورد بررسی قرار گرفتند.

وی اظهار کرد: جمعیت زنان استان خوزستان 2 میلیون و 220 هزار و 543 نفر است که از این تعداد، 42 هزار و 791 زن شاغل، 646 هزار و 676 زن روستایی، 52 هزار زن عشایر، 130 زن نخبه، 1575 زن شهیده، 244 هزار و 448 زن ورزشکار و 97 زن مدیر در سطح استان وجود دارد.

موسوی گفت: ورودی زنان به دانشگاه‌ها بیش از 60 درصد است که جهت اشتغال این تعداد از جامعه باید برنامه‌ریزی شود و چنانچه در این زمینه برنامه‌ریزی نداشته باشیم، موجب آسیب خواهد شد.

captcha