سیدهادی ایازی، قائم مقام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) عنوان کرد: در سال 95 سعی میشود با فعال کردن شوراهای وقف استانی در حوزه سلامت تمامی املاک وقفی در حوزه سلامت شناسایی و سعی میشود کمبودهای این حوزه جبران شوند.
وی افزود: هر واقفی موقوفهای دارد و مشخص کرده است که برای چه کاری مورد استفاده قرار گیرد لذا اگر در سیستم بهداشت و درمان احتیاجی داشته باشیم حتما این مسئله مد نظر قرار میگیرد.
ایازی تصریح کرد: مراکز آزمایشگاهی و مراکز طب تصویری از جمله موضوعاتی است که در شهرهای مختلف به آن نیاز داریم چنانچه واقفین، در این حوزه آمادگی داشته باشند که ملکی را وقف کرده و منابعی را برای خرید تجهیزات آنها اختصاص دهند، وزارت بهداشت این آمادگی را دارد که زمینه آن را فراهم کند.
وی به واقفین حوزه سلامت توصیه کرد: نیتهای خود را به صورت عمومی در حوزه بهداشت و درمان اعلام کنند و بهتر است که محدودیت نداشته باشند زیرا در صورت محدودیت ممکن است وقف در حوزهای بوده که وزارت بهداشت به آن نیاز نداشته باشد؛ خوشبختانه بیشتر واقفین نیتهای خود را به صورت عمومی در حوزه بهداشت و درمان اعلام کردهاند.
قائم مقام وزیر بهداشت در امور مشارکتهای مردمی در پاسخ به پرسشی مبنی ساخت مرکز جامع سرطان شهر ری اظهار کرد: توافق مشترکی بین وزارت بهداشت، سازمان اوقاف و ستاد عالی اجرای فرمان امام انجام شده است تا برای تکمیل و ساخت این مرکز بر اساس این تفاهم انجام شود.
وی یادآور شد: تعامل بین اوقاف، خیرین و وزارت بهداشت در سال گذشته بسیار عالی بوده و خوشبختانه توانستنیم دغدغههای خود را در بیشتر موارد مطرح کرده و گامهای زیادی در جهت رفع این دغدغهها برداشته شد.
ایازی همچنین در رابطه استفاده از ظرفیت خیرین در امر پژوهش اظهار کرد: متأسفانه یکی از اشکالاتی که وجود دارد این است کمتر موقوفهای به امر پژوهش در حوزه سلامت اختصاص یافته و یا خیرین کمتر در این حوزه مشارکت داشتهاند امیدواریم در آینده طی تعاملاتی که وجود دارد بتوانیم خیرینی جذب کرده در امر پژوهش سرمایه گذاری کنیم و مطمئنا این سرمایهگذاری به نفع سلامت عموم جامعه است.