کد خبر: 3485750
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۳

«محراب»؛ جشنواره‌اي براي بازنویسی قصص قرآنی

گروه هنر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشك از برگزاري پنجمین جشنواره ادبي «محراب» با حضور 12 استان زاگرس‌نشين در شهرستان انديمشك خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ولی‌الله مهدوی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشک، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اعلام كرد: پنجمین جشنواره ادبی «محراب» در سه محور شعر و داستان نماز و بازنویسی قصص قرآنی اردیبهشت‌ماه در این شهرستان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي اندیمشک، دبیرخانه کانون‌های فرهنگی- هنری مساجد و ستاد اقامه نماز استان در برگزاری این جشنواره ادبي مشارکت دارند، افزود: براساس فراخوان منتشره، مهلت ارسال اثر به جشنواره تا 13 اردیبهشت اعلام شده است.

مهدوي گفت: جشنواره ادبي «محراب» در گستره 12 استان زاگرس‌نشین كشور برگزار خواهد شد و زمان اختتامیه آن 23 اردیبهشت تعیین شده است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اندیمشک افزود: برگزاری سه کارگاه شعر نماز، داستان نماز و بازنویسی قصص قرآنی با حضور اساتیدی که در این سه حوزه تخصص دارند از برنامه‌های جنبی جشنواره در روز اختتامیه خواهد بود.

وي آشنایی نویسندگان و شاعران به ویژه قشر جوان با آموزه‌های نماز و فرهنگ قرآن و بهره​گيري از آثار و عبرت‌​هاي داستان‌های قرآني را از اهداف این جشنواره ادبي عنوان كرد.

captcha