کد خبر: 3485773
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۲
حجت‌الاسلام چراغی‌پور خبر داد:

برنامه‌ریزی برای بازرسی از کانون‌های مساجد استان در سال جاری

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام گفت: در طول سال جاری برنامه‌ریزی لازم برای بازدید و بازرسی از کانون‌های مساجد این استان صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام و المسلمین علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام، امروز در بازدید از کانون حاج رضوان مسجدالنبی(ص) محله هانیوان ایلام اظهار کرد: کارآفرینی و فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی محور فعالیت‌های کانون‌های مساجد استان است.
وی با اشاره به نام‌گذاری سال جاری به ‌عنوان سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» افزود: در سال جاری تلاش می‌شود که با همکاری اعضای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان، فرهنگ‌سازی مناسبی در راستای ترویج فرهنگ اقتصاد مقاومتی صورت گیرد.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام اضافه کرد: یکی از سیاست‌های ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، فرهنگ کارآفرینی است که در استان ایلام نیز تلاش می‌شود با توجه به شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های کارآفرینی به‌ویژه در مناطق روستایی، فعالیت‌های مناسبی صورت گیرد.
حجت‌الاسلام چراغی‌پور خاطرنشان کرد: در سال جاری در راستای شناسایی ظرفیت‌های کانون‌ها و همچنین آگاهی از مسائل و مشکلات کانون‌های و تجهیزات مورد نیاز، بازرسی‌ها و بازدیدهایی از کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در طول سال برنامه‌ریزی ‌شده است.
وی عنوان کرد: دبیرخانه کانون‌های مساجد استان نسبت تجهیز و در اختیار قرار دادن اقلام کانونی به کانون حاج رضوان اقدام خواهد کرد و امید است که شاهد فعالیت‌های مستمر و گسترده‌ای با حضور جوانان و در راستای نشر ارزش‌های دینی و فرهنگی در این کانون باشیم.
مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام در پایان خاطرنشان کرد: در حال حاضر 270 کانون فرهنگی و هنری در سطح مساجد این استان فعالیت دارند کمِ بیش از 75 درصد از کانون‌های در مناطق روستایی و محروم استان واقع‌شده که پذیرای جوانان و نوجوانان در راستای فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی هستند.
captcha