کد خبر: 3485983
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹
در سالی که گذشت؛

برگزاری 150 گفتمان دینی جوان و نوجوان در کرمانشاه

گروه اجتماعی: کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کرمانشاه گفت: تعداد 12000 نفر از جوانان و نوجوانان در قالب 150 گفتمان دینی مدارس درسطح شهرستان کرمانشاه شرکت کردند.

سیروس امیری، کارشناس امور فرهنگی و دبیر گفتمان‌های دینی اداره تبلیغات اسلامی کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، یکی از اثرگذارترین فعالیت‌های فرهنگی سازمان را برگزاری گفتمان‌های دینی دانست.
وی افزود: شبهات و مشکلات پیش روی جوانان و نوجوانان در عرصه‌های مختلف را می‌توان با برگزاری گفتمان‌های دینی در مدارس، مساجد، دانشگاه‌ها و سایر امکان مذهبی بر طرف کرد.
امیری برگزاری این گفتمان‌ها در موضوعات مختلف از جمله؛ تکنولوژی‌های نوین، اطلاعات و ارتباطات، شبکه‌های مجازی، جنگ نرم، روابط اجتماعی و آسیب‌ها و چالش‌ها، عفاف و حجاب، سبک زندگی اسلامی و ایرانی، نماز، مهارت‌های زندگی و مبانی انقلاب اسلامی را باحضور اساتید مجرب حوزه و دانشگاه دانست.
وی اظهار کرد: طرح گفتمان‌های دینی ضمن ارتقا دانش و رشد فرهنگی و آموزه‌های دینی، زمینه ساز فرصت‌های مناسبی است برای ایجاد تعامل و ارتباط چهره به چهره و دوسویه میان جوانان و اساتید.
کارشناس امور فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی کرمانشاه اعتلا توانایی تحلیل رویدادهای فرهنگی برای مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم را از دیگر مزایای طرح گفتمان‌های دینی در مدارس عنوان کرد.

captcha