کد خبر: 3486327
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۴
احمدی:

طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» در دلفان اجرا می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی دلفان از برگزاری طرح «با قرآن در زلال اعتکاف» ویژه معتکفین شهرستان دلفان در ایام‌البیض ماه رجب خبر داد.

حجت‌الاسلام صادق احمدی، کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به برگزاری طرح «با قرآن در زلال اعتکاف»، گفت: این طرح در مساجد برگزار کننده مراسم اعتکاف به اجرا در می‌آید.
وی بهره‌برداری بهینه از فرصت استثنایی و فضای معنوی اعتکاف، ایجاد علاقه و اُنس بیشتر مؤمنان و مؤمنات به‌ویژه معتکفان با قرآن و آموزه‌های مصحف شریف،‌ توسعه و تعمیق فرهنگ حیات‌بخش قرآن‌کریم در میان معتکفان را از جمله اهداف اجرای این طرح دانست.
احمدی ادامه داد: براساس این طرح شرکت کنندگان در مراسم معنوی اعتکاف طی سه روز از ۱۳ تا ۱۵رجب با برنامه‌های متنوع قرآنی نظیر اصلاح قرائت نماز در قالب شرکت در جلسات ویژه آموزش نحوه تلفظ ۱۰ حرف اختلافی زبان عرب و فارسی، تلاوت ترتیل سوره مبارکه یس و الرحمن در طول ایام اعتکاف شرکت می‌کنند.
کارشناس امور قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان دلفان عنوان کرد: هماهنگی با قاریان و مرتلین حاضر در مراسم به‌منظور تلاوت سوره‌ها و آیات قرآن‌کریم مربوط به اعمال ام‌داود در روز سوم اعتکاف، فرصت خواهند داشت با استفاده از فضای معنوی به‌وجود آمده دل و جان خود را با نسیم روح بخش قرآن جلا دهند.

captcha