کد خبر: 3486816
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۸

مسابقات قرآن دانش‌آموزان ابتدايي در دزفول برگزار مي‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقات قرآن دانش‌آموزان ابتدایی از فردا 22 فروردين‌ماه در سراسر شهرستان دزفول در پایه‌های تحصیلی اول تا ششم آغاز می‌شود.

محمد زمانی، کارشناس قرآن، نماز و عترت اداره آموزش و پرورش دزفول در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اظهار کرد: مسابقات قرآن دانش‌آموزان ابتدایی از فردا 22 فروردين‌ماه در سراسر شهرستان دزفول در پایه‌های تحصیلی اول تا ششم آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه این مسابقات در رشته‌های حفظ، حفظ ویژه قرآن، قرائت، اذان(ویژه پسران) برگزار می‌شود، گفت: مسابقات طی دو روز 22 و 23 فروردین‌ماه در دارالقرآن خاتم‌الانبیاء(ص) دزفول برگزار خواهد شد.

زمانی با بیان اینکه شهرستان دزفول در برگزاری مسابقات قرآن در مرحله منطقه‌ای استان خوزستان 22 مقام برگزیده را به دست آورده است، افزود: به منظور کسب رتبه‌های برتر در مرحله نخبگان کشوری خوابگاه‌های آموزشی برگزار خواهند شد.

کارشناس قرآن، نماز و عترت اداره آموزش و پرورش دزفول هدف از برگزاری مسابقات قرآن دانش‌آموزان را شناسایی و شکوفایی استعدادهای قرآنی دانش‌آموزان و آشنایی آنان با قرآن، عترت و نماز، غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان و ایجاد فضای سالم قرآنی برای دانش‌آموزان و تقدیر از حافظان، قاریان، مؤذنان عنوان کرد.

captcha