کد خبر: 3486888
تاریخ انتشار : ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷

7 مسجد، میزبان مراسم اعتکاف در قزوین/ ثبت نام معتکفین آغاز شد

گروه اجتماعی: دبیر ستاد اعتکاف قزوین با اشاره به شروع ثبت نام مراسم اعتکاف، گفت: 7 مسجد در قزوین میزبان این مراسم معنوی خواهند بود.

حجت‌الاسلام موسی صفی‌خانی، مسئول ستاد اعتکاف قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از قزوین گفت: ثبت نام از علاقمندان برای شرکت در مراسم معنوی اعتکاف از 20 فروردین آغاز شده و ثبت نام فقط به صورت اینترنتی و از طریق وب سایت رسمی اعتکاف قزوین به آدرس etekaf-qazvin.ir و پرداخت مبلغ 250000 ریال انجام می‌شود.

وی اظهار کرد: ظرفیت 2500 نفر برای اعتکاف امسال پیش بینی شده و مسجد النبی(ص) میزبان برادران معتکف است و مساجد جامع، سنجیده، محمدرسول الله(ص)، الغدیر، امام خمینی(ره) و الهادی(ع) نیز پذیرای خواهران معتکف خواهند بود.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی شهرستان قزوین در توضیح برنامه‌های مراسم اعتکاف، بیان کرد: در کنار عبادات فردی هر معتکف از جمله نماز، روزه، استغفار، قرائت قرآن و... برنامه‌های همچون حلقه‌های معرفت، کرسی تلاوت، اعمال ام‌داود، بیان احکام شرعی و پاسخ به سوالات پیش بینی شده است.

صفی‌خانی ادامه داد: در دانشگاه‌ها نیز نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری متولی مراسم اعتکاف دانشجویی هستند و دو مسجد دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) و دانشگاه آزاد اسلامی قزوین میزبان دانشجویان معتکف خواهند بود.

دبیر ستاد برگزاری اعتکاف خاطرنشان کرد: در سال‌های آینده به دنبال این هستیم که مراسم اعتکاف به صورت خودجوش و کاملاً مردمی برگزار شود و هزینه‌های اعتکاف توسط مردم و خیرین فراهم شود و با کمک‌های معنوی و مادی خود در این آیین عبادی نقش‌آفرینی کنند و نهادها و دستگاه‌های دولتی کمتر دخیل باشند که بحمدالله امسال هیأت امنای برخی از مساجد که میزبان معتکفین هستند، در این زمینه اعلام آمادگی کردند.

گفتنی است،  مراسم اعتکاف روزهای سیزدهم، چهاردهم و پانزدهم ماه رجب، مصادف با روزهای دوم، سوم و چهارم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

captcha