کد خبر: 3487282
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵
محمدنیاکان تاکید کرد:

کانون‌های مساجد سد راه تهاجم فرهنگی دشمن

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری، سد محکمی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، علی‌ محمدنیاکان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام در جریان بازدید از کانون‌های فرهنگی و هنری الغدیر عین‌خوش، کانون امام‌خمینی(ره) روستای ثارالله و کانون رهروان ولایت دشت‌عباس شهرستان دهلران، اظهار کرد: امروز کانون‌های مساجد نقش مهمی در ترویج فرهنگ دینی و مذهبی دارند.
وی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی و هنری، سد محکمی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان هستند، افزود: کانون‌های مساجد به‌ ویژه کانون‌های روستایی با انجام برنامه‌ها و فعالیت‌های دینی و فرهنگی، موجب حضور جوانان در مساجد و جذب آنان به برنامه‌های دینی می‌شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این بازدیدها بر توسعه و تجهیز کانون‌های فرهنگی و هنری تأکید و اضافه کرد: در تلاش هستیم که با همکاری ستاد عالی کانون‌های مساجد کشور در حد توان از کانون‌های مساجد در راستای توسعه کمی و کیفی حمایت شود.
محمدنیاکان خاطرنشان کرد: در سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» باید زمینه‌های لازم در سطح کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به ‌منظور توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی و اقتصاد مقاومتی فراهم شود که به این منظور از فعالیت‌ها و طرح‌های پیشنهادی کانون‌های مساجد در حد توان می‌شود.
وی از کانون الغدیر شهرستان آبدانان و کتابخانه عمومی این کانون در شهرستان آبدانان به همراه مسئول دبیرخانه کانون‌های مساجد استان بازدید و در جریان فعالیت‌های کتابخانه‌ای این کانون قرار گرفت و در ادامه نیز با فرماندار شهرستان آبدانان دیدار و گفت‌وگو کرد.
اختصاص اعتبارات لازم برای توسعه کمی و کیفی کانون‌های الغدیر عین‌خوش، کانون امام‌خمینی(ره) روستای ثارالله، اهدای کتاب به کانون رهروان ولایت دشت‌عباس، اهدای اقلام و تجهیزات از جمله میز، قفسه، دوربین عکاسی، صندلی و سیستم رایانه از جمله مصوبات این بازدیدها بوده است.
حجت‌الاسلام و المسلمین علی چراغی‌پور، مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان ایلام نیز در این بازدیدها، گفت: در سال جاری تلاش می‌شود که به همراه کارکنان دبیرخانه و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی از کانون‌های مساجد سطح استان به ‌منظور شناسایی نقاط قوت و ضعف کانون‌ها بازدید شود.
حجت‌الاسلام چراغی‌پور با بیان اینکه در این استان برنامه‌ریزی مدونی صورت گرفته است، افزود: خوشبختانه در استان ایلام دیدگاه مثبت و سازنده‌ای نسبت به فعالیت‌های کانون‌های مساجد وجود دارد و کانون‌ها نیز توانسته‌اند وظایف و رسالت خود را به‌ خوبی در راستای انجام فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی ایفا کنند.
وی، در پایان عنوان کرد: در حال حاضر270 کانون فرهنگی و هنری مساجد در استان وجود دارد که تلاش می‌شود در این بازدیدها در راستای تقویت کانون‌ها و شناسایی مشکلات و تلاش در جهت رفع این مشکلات اقدامات مناسبی صورت گیرد.
captcha