کد خبر: 3487698
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۱

اجرای طرح «نذر قرآن» در بوشهر

گروه فعالیت‌های قرآنی:‌ معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر گفت: به‌منظور حل مشکل کمبود قرآن در برخی از مراکز این استان طرح نذر قرآن اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، عبدالرضا عالی‌پور، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر بیان کرد: با اجرای این طرح مردم می‌توانند به جای سایر نذورات، قرآن نذر کنند. افرادی که هزینه چاپ قرآن را نذر می‌کنند قرآن‌هایی به نام آن‌ها تهیه و در اختیار مراکز قرار خواهد گرفت.

عالی‌پور در ادامه گفت: کسانی که در خانه قرآن‌های بدون استفاده دارند، می‌توانند آن‌ها را در قالب طرح نذر قرآن در اختیار مؤسسات و مراکزی که کمبود قرآن دارند، قرار دهند. رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بوشهر در اجرای این طرح پنج هزار قرآن هدیه کرده است. به منظور حمایت از فعالیت‌های قرآنی این استان مجمع خیرّین قرآن کریم نیز در استان تشکیل شده و بزودی فعالیت آن آغاز خواهد شد.

معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر در ادامه سخنان خود در این زمینه با اشاره به طرح ثقلین گفت: این طرح برای نخستین‌بار در کشور در استان بوشهر اجرا می‌شود.

عالی‌پور بیان کرد: در این طرح بسته‌هایی ویژه استفاده شهروندان حاوی احادیث و روایت‌های متناسب با آن در مکان‌های انتظار همچون فرودگاه، مطب پزشکان و اتاق‌های مدیران قرار داده می‌شود.

وی یادآور شد: هر کدام از این بسته‌ها حاوی ٥٠ صفحه است که در پشت این صفحه‌ها مسابقه‌هایی طراحی شده که استفاده‌کنندگان پس از مطالعه از طریق سامانه پیام کوتاه جواب آن‌ها را به معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر ارسال خواهند کرد و جوایزی نیز به برندگان اهدا خواهد شد.

captcha