کد خبر: 3487914
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۶

نخستین کرسی تلاوت اذانگاهی استانی سال 95 برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: نخستین کرسی تلاوت اذانگاهی استانی، چهارشنبه، 25 فروردین‌ماه در استان بوشهر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در ادامه اجرای برنامه کرسی‌های تلاوت اذانگاهی قرآن در شهر تهران، مقرر شد این کرسی اذانگاهی، چهارشنبه اول هر ماه در استان‌هایی که از قاریان ممتاز و مصوب برخوردارند نیز برگزار شود.
این کرسی‌های تلاوت اذانگاهی طی دو سال گذشته هر ماه در یکی از استان‌ها برگزار شد و اولین کرسی تلاوت اذانگاهی استانی سال 95 نیز چهارشنبه، 25 فروردین‌ماه در استان بوشهر برگزار می‌شود.
براساس این گزارش، در این کرسی تلاوت اذانگاهی عباس هاشمی، از قاریان استان بوشهر حضور داشته و به تلاوت آیات 20 تا 29 سوره مبارکه انفال می‌پردازد.
کرسی‌های تلاوت اذانگاهی از سال 93 آغاز شده و تاکنون محمدجواد پناهی (خراسان رضوی)، مسعود نیکدستی (اصفهان)، عباس هاشمی (بوشهر)، رضا محمدپور (اردبیل)، محمود لطفی‌نیا (گیلان)، قاسم مقدمی (خوزستان)، هوشنگ یاری (کرمانشاه)، وحید وکیلی (آذربایجان غربی)، حسن دانش (یزد)، حامد ولی‌زاده (آذربایجان غربی)، سیدجواد حسینی (خراسان رضوی)، مسعود عنایتی مقدم (اصفهان)، محمود لطفی نیا (گیلان) در آن به تلاوت قرآن پرداخته‌اند.
یادآور می‌شود، کرسی‌های تلاوت اذانگاهی با همکاری شورای عالی قرآن، رادیو قرآن و صداوسیما استان‌ها برگزار می‌شود و هدف از برپایی این کرسی‌های تلاوت، استفاده از قاریان خوش‌خوان و با استعداد استان‌ها است.
captcha