کد خبر: 3488374
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۸

برگزاری پیش‌کنگره امام شافعی(رض) در دهگلان

گروه اجتماعی: فرماندار شهرستان دهگلان از برگزاری نخستین پیش‌کنگره امام شافعی(رض) با حضور مسئولان و علمای استان در 20 تیرماه در شهرستان دهگلان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، نظری، فرماندار شهرستان دهگلان در اولین جلسه هماهنگی برگزاری پیش کنگره امام شافعی(رض) که 25 فروردین ماه در سالن اجتماعات برگزار شد، با تبریک سال نو و با اشاره به شعار «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» به عنوان شعار سال 95، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی نیازمند اقدام و عمل جدی است و همانگونه که رهبر معظم انقلاب در شعار سال هم به آن تأکید داشتند، امیداوریم ثمرات این اقدام را هرچه سریع‌تر مشاهده کنیم.

وی افزود: در جهان کنونی استکبار و عوامل آن تفرقه افکنی  و عدم وحدت بین مسلمین را به عنوان یکی از راهکارها و ابزارهای اساسی برای جلوگیری از گسترش اسلام ناب محمدی به کار می گیرند و طراحان سناریوی‌های مختلف در جهان برعلیه اسلام و وحدت بین مذاهب اسلامی هر روز در اتاق‌های فکر خود با نخبگان و متفکران و اندیشمندان خود در این باره آرا و نظرات خود را به اشتراک می‌گذارند تا شاید راهکاری جدیدی برای برهم زدن این یکپارچگی بیایند.

فرماندار شهرستان دهگلان با بیان اینکه امروز تندروی و افراط‌ گرایی در دین محصول صهیونیسم جهانی است  و با اشاره به برگزاری پیش کنگره امام شافعی در شهرستان دهگلان عنوان کرد: بهترین راه برای حمایت دین اسلام، تقویت مذهب امام شافعی(رض)  در منطقه است.

در این جلسه حجت‌الاسلام نصرتی، مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور با اشاره به برگزاری کنگره و همایش امام شافعی درشهرستان دهگلان گفت: بیشتر مردم استان کردستان و شهرستان دهگلان که مردمی اهل وحدت و و فادار به نظام و انقلاب هستند پیرو امام شافعی هستند و امام شافعی شاخص مشترک استان است.

مدیر مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور افزود: ممکن است در استان فرقه های زیادای وجود داشته باشند اما همه آنان برای نزدیکی به فقه امام شافعی تلاش و ازدیگری سبقت میگیرند.

وی با بیان اینکه عمل به قول امام شافعی باعث اتحاد بیشتر مسلمانان جهان خواهد شد، افزود: برگزاری این برنامه‌ها در یادآوری رفتار و عقیده امام شافعی به پیروانش مهم خواهد بود.

نصرتی افزود: برای برگزاری این کنگره مهمانانی از اقیلم کردستان و شاید ازکشورهای اسلامی دیگر دعوت شوند و قطعا از روحانیت و نخبگان  آنان استفاده خواهد شد.

مدیر مرکز بزرگ اسامی غرب کشور یادآور شد: این کنگره در پنج شهرستان کردستان برگزارشده و تنها در شهرستان‌های دهگلان، کامیاران و سروآباد برگزار نشده که با همت و تلا ش مرکز بزرگ اسلامی غرب کشور و همت مسئولان شهرستان‌ها برگزار خواهد شد.

captcha