کد خبر: 3488973
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۵

رئیس رکن دوم تیپ 45 تکاور شوشتر به شهادت رسيد

گروه اجتماعي: سرهنگ مجتبی ذوالفقار نسب رئیس رکن دوم تیپ 45 تکاور شوشتر كه در دفاع از حريم اهل‌بيت(ع) در سوريه به شهادت رسيد، در زادگاهش شهرستان جهرم استان فارس به خاك سپرده شد.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا) از خوزستان، سرهنگ مجتبی ذوالفقار نسب رئیس رکن دوم تیپ 45 تکاور شوشتر در دفاع از حريم اهل‌بيت(ع) و نبرد با تكفيريان داعش در سوريه به شهادت رسيد.

شهید مجتبی ذوالفقار نسب، هشتم خردادماه 56 در جهرم دیده به جهان گشود و پس از گذراندن تحصیلات متوسطه در این شهر، بهمن 1375 در دانشگاه افسری امام علی (ع) تهران پذیرفته و پس از اتمام دوره‌ افسری به ایرانشهر منتقل و به‌عنوان فرمانده گروهان مشغول به خدمت شد و پس‌ از آن به شیراز انتقال یافت و به‌عنوان مسئول شعبه آزمایش‌های مرکز پیاده در این شهر خدمت کرد.

وی سپس به شوشتر منتقل و در آنجا ابتدا به‌عنوان جانشین گردان و بعد از آن به‌ عنوان مسئول رکن دوم تیپ 45 تکاور شوشتر مشغول به خدمت شد.

پيكر پاك اين شهيد والامقام پنجشنبه 26 فروردين‌ماه درگلزار شهدای رضوان جهرم استان فارس تشييع و به خاک سپرده شد.

يادآور مي‌شود، استان خوزستان تاكنون 51 شهيد را در راه دفاع از حرم اهل‌بيت(ع) در عراق و سوريه تقديم خاندان نبوت(ص) كرده است.

captcha