کد خبر: 3488985
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱
سرپرست امور فرهنگی شهرداری کهریزک خبر داد:

برگزاری اختتامیه جشنواره فرهنگی باقرالعلوم(ع)

کانون خبرنگاران نبأ: مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی و هنری باقرالعلوم(ع) با حضور شهردار، رییس و نایب رییس شورای اسلامی شهر، معاون اداری و مالی شهرداری، رییس آموزش و پرورش شهر کهریزک، سرپرست امور فرهنگی شهرداری و امور بانوان و جمعی از شرکت‌کنندگان در جشنواره فرهنگی ـ هنری برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به نقل از روابط عمومی شهرداری کهریزک، محسن یوسفی، سرپرست امور فرهنگی شهرداری کهریزک با اعلام این خبر گفت: در راستای ترغیب شهروندان به‌ویژه دانش‌آموزان و کشف استعدادهای هنری اهالی شهر، اواخر سال گذشته جشنواره بزرگ فرهنگی ـ هنری باقرالعلوم(ع) در محلات و مدارس شهر برگزار شد که تا پایان تاریخ مقرر ۸۰۰ اثر از سوی علاقه‌مندان در رشته‌های مختلف هنری به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که همه آثار دارای زیبایی و ارزش‌های هنری بودند اما بنا به آیین جشنواره و ایجاد رقابت در بین شرکت‌کنندگان، بهترین آثار در رشته‌های هنری مختلف انتخاب و در نهایت با نظر هیئت داوران به ۱۶ اثر برتر جوایز ارزنده‌ای از سوی شهرداری و شورای شهر کهریزک اهدا شد.
سرپرست امور فرهنگی شهرداری کهریزک مهم‌ترین هدف از برگزاری این جشنواره را فراهم کردن میدان رقابت در فضاهای هنری در بین رده‌های سنی مختلف شهر برشمرد و اظهار کرد: جشنواره فرهنگی و هنری باقرالعلوم(ع)، اولین جشنواره فرهنگی شهر محسوب می‌شود که خوشبختانه حضور چشمگیر دانش‌آموزان و اهالی شهر در این جشنواره سبب دلگرمی متولیان امور فرهنگی شهر و ترغیب آن‌ها برای برگزاری دوره‌های آموزشی و فرهنگی برای مخاطبان شده است.
یوسفی در ادامه به معرفی نفرات برتر این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: در بخش آزاد رضا قاسمی، در رشته عکاسی، مریم صالحی، کلاژ روزنامه و فرنوش چوگانی در رشته ادبی شعرنویسی، موفق به دریافت جوایز شدند.
در بخش سنی ۷ تا ۱۲ آثار کاردستی مهدی باخترنیا، علیرضا خاکیان با ابتکار خلاقانه و استفاده از مواد دور ریختنی برای بازیافت کاغذ باطله رتبه اول را به دست آوردند و ثریا رخشانی، مرضیه کاشانی نیز با خلاقیت در ایجاد طرحی نو با استفاده از کیسه زباله، رتبه دوم بخش کاردستی را از آن خود کردند.
یاسین محمودی در رشته  نقاشی رتبه اول و ستایش افشاری رتبه دوم را به‌دست آورد؛ نفرات اول روزنامه دیواری ۷ تا ۱۲ سال فاطمه طحان جلالی، سارا حسین معرفی شدند و نرگس نورمحمدی، ملیکا بشیری، طهورا موگویی نیز به عنوان نفرات دوم این رشته هنری از سوی هیئت داوران انتخاب شدند.
در رده سنی دوم که ۱۲ تا ۱۸ سال را شامل می‌شد؛ معصومه خیری در رشته طراحی نفر اول و مرضیه قربانی  نفر دوم این رشته انتخاب شد؛ نفر اول بخش هنر‌های تجسمی سفال ۱۲ تا ۱۸ سال زهرا پژوهی نفر دوم بخش هنرهای تجسمی تابلو فرش ۱۲ تا ۱۸ سال، هنانه زعفرانلو و خانم پازوکی به عنوان نفر سوم هنر‌های تجسمی انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.
بیتا فروغی نیز به عنوان نفر اول در بخش ماکت سازی ۱۲ تا ۱۸ سال اثر هنری‌اش که بازسازی آرامگاه باباطاهر بود مورد توجه داوران قرار گرفت؛ در  طول مراسم سخنرانی مسئولان حاضر، هنرنمایی گروه موسیقی سنتی، گروه موسیقی دانش‌آموزان و در پایان نیز اهدای جوایز به نفرات برتر اجرا شد.
محمد‌میلاد سلگی
captcha